Как да направите въжета Pushdowns за вашия Triceps

Трицепсът е едно от най-добрите упражнения за развитие на трицепс. Вариациите включват позицията на захващане и дръжката на въжето вместо хоризонталната лента. Приготвено правилно, това наистина изгаря.

Triceps brachii мускул се намира в задната част на горната част на ръката и се състои от три глави. Това е по-голям мускул от бицепсите в предната част на ръката. Изграждането на големи трицепси е ключът към по-големите ръце, ако това е целта ви.

Бъдете предпазливи при това упражнение, ако имате нараняване на лакътя или ако развивате постоянна болка в лакътя с течение на времето. Ако сте нови за това упражнение, както винаги, започнете с леки тежести, за да получите усещането за правилната форма.

1 - Позициониране на тялото за подаване на трицепс

Герои изображения / Гети изображения

Позиция на тялото

2 - Движение на тялото, контролни точки и вариации

Движение на тялото

  1. Спрете коремните.
  2. Натиснете надолу ръчката, докато лактите се издължат напълно, но все още не са в прави, заключена позиция. Огънете леко коленете на тласъка, но останете колкото е възможно по-вертикални с гръб. Не наемайте мускулите на гърба и раменете, като се огъвате твърде далеч напред. Дръжте лактите близо до тялото и издишайте по пътя надолу.
  3. Позволете на лентата да се върне към началната точка под контрол и се опитайте да не се сблъскате с тежестите. (Знам - тези трицепси може да се запалят там!)

Проверете точките

Дайте на трицепсите си почивка и преместете седалищния кабелен ред .

Промяна на въжето

Ако вашата фитнес зала има кабелна и пелетна машина, използвана в това упражнение, то вероятно има и селекция от прилепващи приспособления. Те могат да включват EZ бар, V-образна ъглова греда и въже за закрепване.

Можете да добавите разнообразие към тренировъчното упражнение за трицепс, като използвате прикачното устройство за въже. Тя изглежда като къса дължина на дебело въже, закотвено във всеки край с метален контур в центъра за закрепване към кабела.

Използването на приставката за въже може да доведе до малко повече усилие на трицепс в долната част на тласъка, ако поставите на пауза в долната част на хода. Формата и движението са едни и същи за въжето като версията на лентата.