10 здравословни плодове Smoothies Всички под 300 калории

Плодовите напитки са лесни за приготвяне и добавят толкова много добро хранене към ежедневната Ви диета. Но ако трябва да наблюдавате приема на калории, трябва да знаете, че калориите на гладкото тяло могат да се покачат, ако не сте внимателни .

Имате ли нужда от идеи за здравословни храни? Ето някои комбинации от плодове, които се предлагат под 300 калории и имат вкус. Но първо, няколко общи съвета:

1 - Smoothie овес ягоди

Ngoc Minh Ngo / Гети изображения

Това гладко е просто заредено с витамини и минерали. Ще получите цял ден на стойност витамин С само в един ласкател, плюс много калций, магнезий, фолат и витамин А.

Състав :

Хранене:

2 - Сладка боровинка от цвекло

Westend61 / Гети изображения

Тази гладка комбинация съчетава добротата на боровинките и цвеклото за хранене с тонус и прекрасен цвят. Вкусът е изключителен, както добре. Рецептата също така изисква семена от кисело мляко и чиа, така че ще имате белтъчини и омега-3 мастни киселини, както и тонове витамини, минерали и фибри.

Състав :

Хранене:

3 - Apple, Спанак и Lime Smoothie

ванилиец / Гети изображения

Тази зелена глазура е чудесно сладка, леко остра и толкова добра за вас. Той е с високо съдържание на калций, плюс получавате здравословна доза протеин, витамини А и С и много фибри .

Състав :

Хранене:

4 - Сладка пъпеш и кюфте

ванилиец / Гети изображения

Сладките, светлозелени пъпеши и по-тъмните зелени kiwifruits са с високо съдържание на витамин С и фибри. Киселото мляко и млякото добавят калций и протеини към този вкусен и освежаващ лак.

Съставки:

Хранене:

5 - Тропическа гладка

Майка 777 / Гети изображения

Има много тропически плодове, но тук има една вкусна версия. Добре е за закуска и дори по-добре, когато се нуждаете от енергия следобед. Тази глазура е с високо съдържание на фибри, витамин С и витамини от комплекс В. Най-важното е, че има вкус.

Съставки:

Хранене:

6 - Smoothie на фъстъчено масло

Westend61 / Гети изображения

Малините са естествено сладки и са отличен източник на витамин С, заедно с други витамини и минерали. Фъстъчено масло добавя белтъчини, минерали и витамин Е. Бананът добавя калий и му придава гладка текстура.

Съставки:

Хранене:

7 - Оранжево и кисело мляко

Рита-Джейн Лий / Гети изображения

Тук има вкусна луканка, която е достатъчно здрава, за да бъде закуска и достатъчно сладка, за да бъде следобедна закуска. Портокалите се зареждат с витамин С и киселото мляко добавя някои протеини и значително количество калций.

Съставки:

Хранене:

8 - Cherry Smoothie

Ngoc Minh Ngo / Гети изображения

Черешите са добър източник на фибри, витамин С и магнезий и имат чудесен сладък вкус. Половин банан добавя калий и влакна към тази ласкателка.

Съставки:

Хранене:

9 - Бонбониера Chia Smoothie

Westend61 / Гети изображения

Боровинките са толкова добри за вас, защото те са високо в повечето витамини и минерали, плюс те са пълни с антиоксиданти, които помагат да се предотврати увреждането на свободните радикали на всички клетки в тялото ви. Киселото мляко добавя семена от калций и чиа, които добавят повече протеини и омега-3 мастни киселини.

Съставки:

Хранене:

10 - Сладката на динята диня

ванилиец / Гети изображения

Ето един освежаващ, здравословен ласкател, който също е с ниско съдържание на калории . Идеален за релаксиране в горещ летен ден или за възстановяване след сериозна тренировка. Динята е чудесен източник на витамини А и С и киселото мляко добавя калций и протеини.

Съставки:

Хранене: