Печена канела и шотландска салашка супа

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 233

Мазнини - 7 гр

Карби - 44гр

Протеин - 4g

Общо време 45 мин
Подгответе 15 минути , пригответе 30 мин
Сервирания 2 (по 1 1/4 чаши всяка)

Независимо от това дали е студено или не е студено, супата от типа "squash" е затоплящо лечение, а не само защото се нагрява преди да сервира. В тази рецепта за скум супа, подправки като канела, градински чай и индийско орехче, се комбинират с печени кореноплодни зеленчуци, за да предложат смес от орехови, сладки и естествено успокояващи вкусове.

Тази супа е утешителна, когато става дума и за храненето. Една порция ви дава 9 грама фибри за борба с холестерола (това е около 37% от дневната Ви цел). Калиевият , калциевият и витамин С количества също са на впечатляващата страна. Най-накрая, тази супа прелива от витамин А , което е оранжевите зеленчуци, като скуош и моркови, които са най-известни, така че да се насладите и да се насладите!

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 350F.
  2. Леко смажете голям лист за печене и подредете кубчета скуош и моркови върху него. Смесете парчетата с масло и поръсете със сол. Печете, докато лесно се пробиват с вилица, около 25 до 30 минути.
  3. Добавете печените зеленчуци към кухненски процесор заедно с вода, канела, градински чай и индийско орехче. Смесете, прибавете допълнително вода към супената лъжица, ако е необходимо.
  4. Въртене в незадължителни гарнитури.

Варианти и замествания на съставките

Използвайте зеленчуков запас вместо вода за различен ароматен профил, но внимавайте със съдържанието на натрий при закупуването на запасите си. Сравнете етикетите за хранителните стойности и изберете марката, която предлага най-ниското съдържание на натрий на порция.

Съвети за готвене и сервиране

Печенето на зеленчуците е важна стъпка - помага да се извлекат естествените вкусове на зеленчуците. Butternut squash по-специално предлага вкусен ароматен профил, перфектна комбинация от орехова и естествена сладост.

Дайте на печените зеленчуци няколко минути, за да се охладят, преди да ги смесите, за да се справя по-лесно. Супата е по-вкусна, когато е гореща, но може да се сервира и студено.