Тегло за наблюдатели Диета програма Основи

Програмата за диетата за наблюдатели на теглото е оценена като една от най-успешните от изследователите. Тя се основава на съответствието на хранителните калории, консумирани с тези, изразходвани както чрез физически упражнения, така и чрез базовия метаболизъм на тялото ви. Количеството храна и калориите, изгорени чрез упражнения, се проследяват от система от точки, която е претеглена към по-здравословен хранителен избор.

Няма таен метод, той се основава на яденето на по-малко калории, отколкото изгаряте всеки ден.

Никакво храна не е ограничено, но кредото е "ако го хапете, напишете го", запишете всичко, което ядете, и го добавете към ежедневния си обем. Weight Watchers винаги се променя и подобрява своята програма. Теглене на тегло

Тегло на наблюдателите

Теглото на традиционните срещи на наблюдателите струва между $ 10 до $ 12 на седмица, в зависимост от местната вариация и дали изберете пакет или опция от месец до месец.

Онлайн програмата Weight Watchers може да зарежда стартова такса от $ 20 за регистрация, а след това месечна такса от $ 19.95 на месец, с отстъпка за подписване за 3-месечен пакет. Също така има 1-на-1 коучинг програма, която включва онлайн програмата, но също така има личен треньор по телефона или текст. Подобна е цената на традиционните срещи.

След като постигнете целта си за теглото и я поддържате в продължение на шест седмици, вие ще станете член на Life. Всички такси подлежат на промяна и може да има специални предложения. Weight Watchers също има разнообразие от продукти и храни за удобство, готварски книги и диетични инструменти за продажба, но те са по избор.

Те продават продукти онлайн и те могат да бъдат на разположение на срещите за наблюдение на теглото.

Срещи за наблюдатели на теглото

Седмичните срещи за наблюдатели на теглото са под един час и се водят от лидер на групата. Първо е налице поверително претегляне за проследяване на напредъка ви. Ръководството и груповият съвети споделят съвети, рецепти и ви помагат да преминете през програмата.

Тези, които не се чувстват комфортно със срещите, могат да предпочетат да претеглят и да напуснат, или да използват вместо това онлайн програми за теглене на тегло или коучинг.

Тегло онлайн наблюдатели програма

Инструментите на уеб сайта Weight Watchers са достъпни за онлайн абонатите на Weight Watchers или като допълнителна такса за другите членове на Weight Watchers. Онлайн дневник за хранене и упражнения е пълнофункционален инструмент, който включва калкулатори, търсене на храни, рецептури и анализатори, както и повече за проследяване на това, което ядете по-лесно. За предложения за храна и храна те имат идеи за храна и рецепти, включително планове за пълен работен ден и списъци за пазаруване. Съществуват и съобщения за взаимна подкрепа.
Теглене на тегло

Тежести и упражнения

Системата Points ви позволява да печелите точки чрез упражнения. Тази система е добра за активните хора, които се опитват да отслабнат, но трябва да избягват да се хранят твърде малко за дейността си и да страдат от умора. Weight Watchers насърчава тренировката и eTools има няколко илюстрирани тренировки.

Плюсове

Наблюдателите на тегло трябва да губят 1/2 до 2 паунда на седмица. Водещо потребителско списание, оценено от Weight Watchers, е най-доброто за успеха в диетата на няколко търговски програми. Тя се основава на здрави хранителни съвети и позволява избор и гъвкавост.

Той е популярен и достъпен почти навсякъде. Много ресторанти и пакетирани храни списък Weight Watchers точки. Претеглянето прави Dieter отговорно и мотивира за успех.

Минуси

Докато в програмата се казва, че претеглянията са поверителни, те често са полу-публични поради пространството за срещи и това е недостатък за мнозина. Използването на онлайн програмата Weight Watchers премахва необходимостта от публични срещи за онези, които желаят повече поверителност и не смятат, че се нуждаят от група за подкрепа. Точките за броене могат да станат досадни или да доведат до още по-големи фиксирания на храните за някои. Планът за основни храни може да помогне за отстраняването на този недостатък.

Без значение кой диетичен план използвате, добавете упражнение

30-дневен план за ходене на бърз старт : Това е ежедневен 30-дневен курс за хората, които ходят по-напред. Изградете времето за ходене от нула до ходене удобно за повече от половин час за здраве и загуба на тегло. Той включва ежедневни задачи за ходене и уроци по ходене пеша.

Неблагодарна програма за отслабване : Използвайте този план, за да променяте тренировките си през цялата седмица, за да изгорите повече калории. Ще оспорите тялото си по нови начини, за да го насърчите да изгаря мазнините и да станете по-тънки и подходящи.

> Източник:

> Jebb SA, Ahern AL, Olson AD, et al. Препратка за първична грижа към търговски доставчик за лечение на загуба на тегло спрямо стандартна грижа: Рандомизирано контролирано проучване. The Lancet . 2011; 378 (9801): 1485-1492. Doi: 10.1016 / s0140-6736 (11) 61344-5.