Тренировки скука

Болни от отиване в салона? Уморени ли сте от същата стара рутинна тренировка? Ако се опитвате да отслабнете с упражнения, последователността е от значение повече от всичко. Една единична тренировка е страхотно, но няма да има значение в края на краищата, ако не провеждате редовно вашите сесии.

За да възстановите отново, да възстановите енергията си и да видите резултатите от загуба на тегло, използвайте тези тренировки за скука, за да добавите малко подправка към вашето рутинно.

Не само ще направите тренировките по-забавни, но когато опитате с нови формати за упражнения, ще използвате нови мускули, ще повишите нивото на годност и потенциално ще изгорите повече калории.

Начини да победите тренировка скука

 1. Създайте нов плейлист. Използвайте една от тези популярни песни от 2013 г. или изтеглете песните от любимия ми плейлист . Използвайте популярни сайтове като Run Hundred или подкасти от диджеи като Gareth Emery, за да намерите нова музика, която поглъща сърцето ви.
 2. Използвайте ново оборудване. Винаги ли елиптично? Опитайте неблагодарна. Болни от джогинг? Направете тренировка под наем . Ако не сте запознати с кардио машина във фитнес залата, попитайте обучителя как да го използвате. Може да се изненадате колко бързо нова машина може да увеличи сърдечната честота.
 3. Направете кардио схема. След като сте запознати с всяка част от оборудването във вашия здравен клуб, съчетайте времето на всяка машина за кардио схема. Изберете 3 или 4 машини и отделете от 10 до 15 минути за всяка от тях. Преместете бързо между машините, за да поддържате повишената сърдечна честота.
 1. Предизвикайте баланса си. Опитайте функционалното обучение, за да отслабнете . Тази форма на упражнения предизвиква вашата стабилност и ви подготвя да бъдете по-ефикасни по време на ежедневните си дейности по изгаряне на калории .
 2. Направете кардио усилвателна верига. Изгаряйте повече калории за по-кратко време, като напръскате едно или две тренировки за тренировки с тегло между 7-10 минути сесии на сърдечно. Една 45-минутна верига на сърдечната сила може ефективно да работи на цялото ви тяло.
 1. Използвайте телесното си тегло. Не мога да стигна до фитнес залата? Правете упражнения за телесно тегло у дома. Теглото тренировки тежест повишаване на сърдечната честота и изграждане на мускулите по едно и също време.
 2. Възпроизвеждане на неблагодарна игри. Има десетки начини да направите неблагодарна ходене или бягане на място по-забавно. Моят фаворит? Тренировка, която измислих, наречена "Играта на десетте" . След загряване, променете скоростта и височината на бягащата пътечка на всеки 2 минути, така че общата сума да е винаги 10. Например, ходете с темп от 3 mph и кота 7. Ако достигнете номер 10 е твърде трудно , започнете с по-малък брой и предизвикайте себе си да го вдигате всеки път, когато играете играта.
 3. Играй Симон казва . Хвани приятеля си и се преобръщайте в любимите си упражнения. Включете както кардио тренировка, така и тренировка за сила за най-малко 40 минути.
 4. Повдигане на повече тегло. Лесно е да влезете в коловоза, когато вдигате тежести. Ако можете да направите 10-12 повторения на текущото си физическо упражнение, намалете броя на повторенията и добавете повече тегло.
 5. Правете тренировка за почистване на дома. Къщата ви ли е малко разхвърляна? Изгаряйте калории, докато се подреждате с почистващи препарати . Получете плоски коремчета , стегнати бедра и изгаряйте калории, без да напускате дома си.
 6. Вземете класа. Научете ново умение, отговаряйте на нови хора, излезте от зоната си на комфорт и опитайте нова форма на упражнения!
 1. Изкачи стълбите. Няма достъп до кардио оборудване във вашия дом или офис? Това не е извинение да пропуснете тренировката си. Изкачи стълбите. Вие ще изгорите мега калории и ще оформите твърд задник в процеса.
 2. Създайте серия Tabata. Не сте чували за това? Това е част от математическия проблем, част от тренировките с висок интензитет. Опитайте супер кратката тренировка на Tabata за страхотни резултати от изгарянето на мазнините.
 3. Направете нов приятел. Намерете приятели във фитнес залата, които могат да ви помогнат и да ви държат отговорни, ако не се покажете. Подхождайте на някой, който виждате по време на нормалното си време за тренировка, така че да можете да координирате графиците.
 4. Наемете обучител. Много салони предлагат безплатна сесия. Но дори и ако трябва да платите за това, една сесия с квалифициран треньор може да бъде интелигентна инвестиция. Използвайте сесията, за да получите идеи за начини за подобряване на вашата рутина. На бюджет? Научете се да бъдете ваш личен треньор и да използвате същите техники за треньор, които професионалистите използват.
 1. Простри ! Дори най-умните упражнения забравят да се протягат. Обучението за гъвкавост е важно, ако искате да поддържате тялото си гъста и без наранявания. Вземете подложка и отнемете 20 минути, за да преместите ставите чрез пълен набор от движения. Не сте сигурни какво да правите? Използвайте сесията си с обучителя, за да получите идеи.

Не забравяйте, че последователността е ключова, но също и да не се стига до коловоз. Дръжте тялото си в добра форма, като смесвате нещата във фитнес залата. Предизвикайте себе си с нови класови формати, ново оборудване и нови приятели, за да отслабнете и да я задържите.