Идеи за подаръци за момичета Runner

Изненадайте мама в живота си

Ако имате манекен в живота си, ето някои идеи за подарък, които всяка майка, която тича, ще обича.

BOB революция джогинг количка

Боб Революция Единична. Снимката е предоставена от PriceGrabber

Какво върши мама не иска да прекарва времето си с децата си и да се махне едновременно? Голямата количка за джогинг дава възможност на момчетата да правят точно това. Един от най-добрите колички за джогинг на пазара, революцията BOB е идеална за сериозни състезатели, които ще вкарат много километри, обикаляйки малките си.

Още: Най-добри единични джогинг колички


Най-добрите двойни колички за джогинг

| Повече ▼

Виж бебешката тениска или биберона

Снимката е предоставена от goforaRUN.com

Всяка майка с малки деца ще бъде развълнувана да я облече в една от тези очарователни тениски и блузи. Налични както в розово, така и в синьо, те също така съдържат думите като "Моята мама раца 26,2 мили", "Отиди мама Go" и "Мама Running треньор".

| Повече ▼

Текущи чар

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Ако мама бегач в живота си има Пандора или подобна чар гривна гривна, тя ще се радва да добави един от тези 13.1 или 26.2 чар на него.

Вижте също: Маратонска бижутерия

| Повече ▼

Тичай като майка

Снимката е предоставена от PriceGrabber
От работа по време на бременност до намиране на време (и мотивация) да се движите между работа, зъболекарски назначения и carpools, автори и тичащи майки Dimity McDowell и Сара Bowen Shea предлагат лични и практически съвети на майки. Независимо дали тичащата майка на своя списък с подаръци е начинаещ бегач или опитен маратоньор, тя със сигурност ще бъде образована, забавлявана и вдъхновена от тази книга. Тя ще обича и продължението на авторите,.

| Повече ▼

Часовникът на Timex Ironman Triathlon

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Този часовник е прост, но достатъчно мощен за нуждите на всеки участник в тренировки и състезания. Разполага с 100-часов хронометър с резолюция 1/100 секунди; 50 памет, разделена и тренировъчна памет; дневник за обучение с най-добра обиколка, среден обиколка и общо сегментно време с дата; индиго задно осветяване; 3 аларми; и 2 интервални таймера с 99 броя броячи. Хубавият пастел и елегантният дизайн на часовника го правят достатъчно стилен, за да премине от тренировка към работа - идеална за майки, които винаги са в движение.

| Повече ▼

Пътеводител на Runner в световен мащаб за бягане и бременност

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Ако женската бегач в живота ви е бъдеща мама, тя със сигурност ще приеме тази окуражителна и информативна книга за това как да остане годна, да бъде безопасна и да има здраво бебе.
Още: Книги за бегачи

| Повече ▼

Стерлинги Сребро женско бегач чар

Снимката е предоставена от PriceGrabber

Ако сте затънал в намирането на подарък, за да получите женския бегач в живота си, помислете за стерлингите сребро женско бегач чар. Този чар е чудесен начин да покажете, че уважавате и подкрепяте едно от здравословните й забавления. Също така, всяко очарование на Рембранд е гарантирано за цял живот.

Още: Персонализирани подаръци

| Повече ▼

Ръководство за подаръци

Ако търсите подарък за вас - или за себе си като малка награда или за друг бегач - проверете тези идеи за подарък.

| Повече ▼