10 Най-големите грешки в тренировките, направени от мъжете

Прикрепете тези неща, за да изгорите повече мазнини

Обърнете внимание на момчетата, въпреки че обикновено се оформят по-лесно за вас, отколкото за дамите, все още има няколко често срещани грешки, които правите във фитнеса. Като част от моето Ръководство за Отслабване за мъже , аз говорих на група от експерти за често срещаните грешки при тренировката, които момчетата правят, което може да ги спре да намалят теглото си.

10 Чести тренировки Грешките, направени от мъжете

  1. Прекалено прекалено много. Едно от най-често срещаните предизвикателства за загуба на тегло, с които се сблъскват мъжете, е натискът да бъде трудно. "Мъжете са мачо, така че може да натискат прекалено силно, да прекаляват прекалено тежко или да прекаляват прекалено бързо, а след това да изгорят или да се наранят", казва експертът за загуба на тегло Tom Venuto. Той препоръчва последователност и постоянно подобряване на дългосрочните резултати.
  1. Слушане на грешен съвет. Треньорът от световна класа Джейсън Корри препоръчва на момчетата, които искат реални резултати, да работят с истински професионалист. Той казва, че мъжете често слушат грешни съвети - от приятели или колеги - и не получават желаните от тях резултати.
  2. Позовавайки се на кардио. Много момчета, които искат да отслабнат, се насочват към изгаряне на мазнини, за да отслабнат. Но ако това означава пренебрегване на стаята за тежести, те правят грешка. "Изграждането на мускулите ви превръща в машина за изгаряне на мазнини", казва Джейсън. Експертът Тони Шобър се съгласява. Той вижда, че мъжете правят прекалено много сърдечно твърде скоро. "Запазете кардиото, когато имате нужда от него. Ако започнете с 4-5 кардио сесии в началото, няма да имате възможност да добавите повече кардио, след като сте загубили тегло .
  3. Повдигане на твърде много тегло. Тегло обучение е добро, но твърде много може да бъде грешка, както добре. Треньорът в Ню Йорк Мат Грифин вижда момчета в салона си, като вдига прекалено много тегло. Казва, че това е мит, че по-тежко е по-добре. "По-малкото тегло с правилната форма ще бъде много по-ефективно при получаване на желаните резултати".
  1. Прескочи функционалната оценка. Добрият треньор ще извърши функционална оценка и след това ще осигури програма за упражнения за функционално обучение . Това ви позволява да идентифицирате всички зони на слабост или ограничения в обхвата на движение, които могат да повлияят на вашите резултати във фитнес залата и да ви предпазят от ефикасно отслабване.
  1. Не се правят комбинирани упражнения. Обучавате ли само една мускулна група в даден момент? "Не!", Казва Джейсън. Той препоръчва упражнения със съставна сила, които изискват от мускулните групи да работят заедно, за да изградят сила. Комбинираните упражнения са по-ефикасни и обучават тялото по-ефективно. Тони се съгласява. "Основите като щампова преса, клякания, мъртви линии и редове трябва да са скоби в тренировъчната програма".
  2. Пренебрегване на храненето. "Толкова много хора смятат, че това е достатъчно, за да отслабнете", казва Венеру. Той казва, че обучението и храненето вървят ръка за ръка. Отнема и двата елемента, за да отслабнете успешно и да получите подходящо постно тяло.
  3. Разчитайки твърде много на добавките. Протеини хапчета и прахове са популярни, но те не са непременно най-бързият път към загуба на тегло. "Праховете имат своето място, но ако се опитвате да се озовете, обичам да виждам хора, които ядат толкова здрава храна, колкото е възможно. Не само пълноценните храни са по-хранителни, но те запълват по-добре, което е толкова важно в хипокалорична среда ", казва Тони. Холивудски каскадьор Боби Холанд Хантън се съгласява. Един от неговите съвети за хранене за мъже е да се яде истинска храна вместо добавки или прахове.
  4. Твърде много стационарно кардио. Умерената аеробна активност е полезна за здравето на сърцето, но момчетата, които искат да отслабнат, трябва да работят на различни нива на интензитет, включително интервали с висок интензитет . Джейсън казва, че момчетата често прекарват прекалено много време в "сърдечните честоти" на кардио оборудване.
  1. Подчертаване на количеството над качеството : Просто поставянето на определено време във фитнеса няма да гарантира резултати за загуба на тегло. Времето, през което прекарвате упражнението, трябва да бъде качествено време. "Какви гаранции са резултат от ефективното използване на времето ви и това означава три неща", казва Том Венету, "обучение интелигентно ( добре проектирана програма ), тренировъчно обучение, което можем да наречем интензивност и обучение постепенно, зона на комфорт."

Чудите се кой седеше на панела, за да ви даде този чудесен съвет? Ето списъка с всички звезди на експертите.