Какво да поръчате, когато се храните на диета

Тук са най-добрите и най-лошите избори за dieters

Нека да се изправим, храненето е част от живота. Но ресторантите на ресторанта (като буфери ) са известни с високи калории и мазнини. За щастие е напълно възможно да се вземат диетични решения, независимо къде ядете, особено ако знаете как да изберете правилните храни.

Общи съвети

Предястия / Предястия

Прескачане на кошницата за хляб и чип: Затворете очите на безплатните въглехидрати на масата. Не само те са натоварени с празни калории, но и те обикновено се сервират с мазни подправки като масло, масло или гуакамол. Можете лесно да консумирате 500 калории и 20 грама мазнини, преди да направите поръчката си! Ако вашите съученици са на борда, кажете на вашия сървър, че ще предадете кошницата.

Slurp Some Broth-Based Soup: Изследване от Penn State показва, че яденето на нискокалорична супа преди хранене може да намали общите ви калории с около 20%! Супата ви запълва и ви предпазва от преяждане, когато пристигате. Затова отправете ястието си с супа, базирана на бульон, като пилешко юфка или минстрон.

Сладка Салата: Преминете на крутоните, сиренето и крем-превръзката. Поискайте лек дресинг отстрани, след което натопи вилицата в него, вместо да удавите салатата си в него!

Отидете на морски дарове, скариди и други - Потърсете коктейл от скариди, ceviche (сурова риба, маринована в цитрусови плодове) и пара миди или миди. Всички те са с ниско съдържание на калории и много напълване.

предястия

Досието и нещата на салатите: Ресторантските салати обикновено попадат в категорията "хранителни фалшификатори" : Те изглеждат по същество здрави, но често съдържат до 1000 калории! Специалната поръчка наистина може да ви спести тук. Избягвайте захаросани ядки, сушени плодове, пържени протеини, хрупкави топинги и мастни сирена. Вместо това се насладете на пресни зеленчуци, нарязани плодове и протеини на скара като пиле или скариди.

Имайте предвид, че ресторантите сервират редовни превръзки, които лесно могат да добавят 450 калории и 40 грама мазнини към една салата. Дори леките видове могат да имат повече калории и мазнини, отколкото бихте могли да мислите, така че винаги да получите превръзката отстрани. След това потапяйте, не излейте!

Протеини За и против: Вашият най-добър залог е пилешки гърди или риба, приготвени на скара или печени. Бебетата от малка филе също е добър вариант. Номерът е да зададете въпроси. Пилешките гърди са изпечени? Рибата идва ли в сос?

Пържола е покрит с масло? Съдовете със сосове не са задължително извън границите. Но поискайте соса отстрани, за да можете да контролирате количеството и да се отървете от всичко, което се основава на крема или маслото.

Странична история: Щраусовидни страни като ориз и тестени изделия са с високо съдържание на въглехидрати и калории. Посъветвайте се със сървъра си за двойно порция зеленчуци. Една страна на зеленчуци обикновено е 50 калории или по-малко толкова дълго, колкото те не са мазни или мазни, докато страна на ориз или юфка обикновено има около 300 калории. Парещите зеленчуци са почти винаги опция, а някои ресторанти предлагат разнообразни препарати и видове, като тиквички на скара или печени спагети.

Още един умен избор? Половин печен картоф (вземи останалата част от дома), покрит със салса или сос от маринова.

десерт

Не толкова сладките факти: Мислите, че споделяте поръчка на десерти с двама приятели, ще ви струва само стоте калории или нещо подобно? Представете си отново. Ресторантските десерти често наклоняват скалите при 800 + калории и десетки мазнини. Дори мини десерти могат да опаковат в 400 калории.

Изненада завършва: Дори ако не е в менюто, попитайте дали те имат пресни плодове. Купата от горски плодове с разбита сметана е фантастичен начин да се сложи край на храненето. А лъжица на sorbet е умен избор.

Алтернатива след вечеря - Винаги можете да ударите магазина за замразено кисело мляко или да имате малко количество калории, когато се приберете вкъщи.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!