Идеи за изграждане на здрава кошница за Великден

Ако искате да популяризирате уелнес в дома си или ако се опитвате да се придържате към вашата диета , тогава можете (и трябва да) да направите здрава кошница за Великден. Имате нужда от идеи? С малко творчество, можете да намалите калориите и да увеличите храненето.

Да, все още можете да ядете шоколад. И наистина няма причина да се отказвате от бонбоните и да се грижите за бонбони. Но преди да попълните кошницата си, трябва да знаете колко калории са в любимата ви бонбон от Великден.

Ако добавите калориите на любимите си великденски третира и отчитате броя на порциите от всеки бонбон, който консумирате, ще видите, че е лесно за вашите Великденски бонбони калории да се измъкнат от контрол. Някои експерти смятат, че една кошница за Великден може да съдържа 2000 до 5000 калории.

За да намалите количеството, използвайте това ръководство, за да проверите калориите на всяко лечение. След това използвайте идеите за кошница от Великден и здрави заместители в края, за да се насладите на по-здравословен отдих със семейството си.

Калории в шоколадовите зайчета

Източник на изображения / Гети изображения

Централният елемент на почти всяка кошница от Великден е шоколадовият заек. Ще намерите шоколадови зайчета, изработени от млечен шоколад, тъмен шоколад и дори бял шоколад. Зайците също идват в различни размери. Някои са кухи и някои са твърди, така че калориите в шоколадовите зайчета могат да варират доста. Ето няколко примера:

Имайте предвид, че калориите, изброени по-горе, са за целия зайче. Калорийният брой, посочен в етикета на шоколадовия заек, е на порция . Една порция шоколадов заек е само две унции. На средно големия зайче, това е по-малко от ухо.

Калории в Великден Peeps

Джефри Кулидж / Гети изображения

Въпреки че шоколадовият заек е в основата си, никаква кошница от Великден не е пълна, без бонбони. Независимо дали сте избрали розови, жълти, зелени или оранжеви питки, независимо дали ги харесвате меки или застояли, и независимо от формата, която предпочитате (пиле или заек), всяка кошница от Великден се нуждае от надписи.

За щастие няма да ви съсипе диетата. Калориите в marshmallow peeps са сравнително ниски, защото в малките бонбони няма мазнини. Има обаче много захар.

Единичната гарнитура е само 32 калории. Не е зле, нали? Една порция се счита за пети. Но това е много пичове, които да се хранят на едно заседание. Така че, въпреки че една порция от надписи е 140 калории и 34 грама захар, е лесно да се яде по-малко.

Калории в пълнени яйца с крем

Джойс капитан / Гети изображения

Очаквате ли да ядете яйца в кошницата си за Великден? Ако планирате да поставите яйце на Cadbury Creme или друга кремообразна шоколадова бомба в кошницата си, може би ще искате да мислите два пъти. Тези фолиеви обвивки се пълнят с мазнини и калории. Това са няколко примера за броя на калориите за яйца, пълни с крем Cadbury:

Ако сте сериозно да се придържате към вашата диета, това е елемент, който е лесен за нарязване. Ще намалите кошниците си с Великденска кошница значително, като ги оставяте навън. Но ако обичате яйцата си пълни с крем и вашият Великден не е същият без тях, оставете се до края за по-здравословна алтернатива.

Калории в желе боб

Майк Джесен / Гети изображения

Желе боб е може би най-популярната кошница от Великденски кош. Добавете цвят към кошницата и те обикновено са евтини, така че те са склонни да бъдат популярни сред родителите.

Изчисляването на калориите с желешки боб е много трудно, защото почти никой не измерва размера им. През повечето време хващаме желе зърна и ядем безмълвно (обикновено след като шоколадът изчезна). Така че, въпреки че действителният брой калории на желиран боб е сравнително нисък, общият брой на калориите, които консумирате, може да бъде много висок.

Тогава колко желе зърна трябва да ядете по едно и също време? Една порция се счита за 14-15 бонбони. Желените боб съдържат приблизително 150 калории на порция. Това означава, че има около десет калории в едно желе боб.

Калории в шоколадовите яйца

Джейми Б / Гети изображения

Захвърляте ли цветни шоколадови яйца около тревата на вашата кошница за Великден? Познайте колко калории добавяте, когато поръсите опитите във вашата кошница? Ето няколко броя калории за яйца, обвити с шоколадово фолио или бонбони:

За някои диети, тези малки яйца може да са добра алтернатива на други сладки третира. Но за другите те създават безсмислен кошмар за ядене.

Калории в Великденските яйца

Източник на изображения / Гети изображения

Не всички цветни подаръци във Вашата Великденска кошница трябва да са пълни със захар, мазнини и калории. Цветните твърдо сварени яйца са любими в много домакинства. И те са здрави.

Калориите в твърдо сварено яйце произхождат главно от мазнината в яйчния жълтък. Има около 75 калории в едно голямо яйце. Жълтъка съдържа около 55 калории мазнини и протеини. И белтъците са предимно белтъчини без мазнини.

Ако се опитвате да намалите наситените си мазнини от диетата си, лесно можете да отстраните жълтъка от вашите твърдо сварени яйца, за да получите здравословна доза протеин с Вашия бонбон от Великден. Но не забравяйте, че някои мазнини (умерено) могат да бъдат част от разумна диета.

Идеи за здравословен Великденски кош

Герои изображения / Гети изображения

За да направите здрава кошница за Великден, използвайте тези съвети:

С малко творчество и шопинг за пазаруване можете да се насладите на празнична и игрива почивка със здравословна кошница от Великден, пълна с диетично забавление.