5 най-добри зимни ходещи чорапи, които да купите през 2018 година

Вашите крака се нуждаят от две неща за зимно ходене-изолация от студа и wicking да изтегли влагата от крака. Дори и през зимата, можете да получите мехури от потни крака и може да получите влага в обувките си от дъжд или сняг . Ще ви трябват чорапи, изработени от технологична тъкан или вълна, за да управлявате влагата правилно и трябва да избягвате памучните чорапи, тъй като те задържат влагата до кожата ви, което я оставя склонно към мехури.

Вашите чорапи трябва да се поберат правилно, без да се набиват, и да не са прекалено дебели, за да се поберат в обувките ви. Това може да е проблем, тъй като купувате дебели чорапи за топлина или носите две чифта чорапи за допълнителна изолация. Може да се наложи да купите широки обувки или обувки с половин размер по - голям от обичайното, за да може да се поберат по-дебели чорапи.

Вълна е традиционен избор за зимни чорапи. Но чисти чорапи от вълна трябва да бъдат измити на ръка и изсушени на въздуха, за да запазят формата и размера си. Това се поправя от производителите на чорапи, използващи смеси от вълна, които могат да бъдат измити и изсушени в машината и които имат превъзходни свойства за управление на влагата. Производителите на чорапи дори са намерили начини да направят вълна без сърбеж, така че тези, които са чувствителни към това усещане, не трябва да носят чорапи с чорапи с вълнени чорапи.

SmartWool прави перилните чорапи, които не могат да се залепят в машината, които осигуряват естествено управление на влагата. Тези ходене дизайни са изтъкани за удобство, където пешаците се нуждаят най-много. Не се нуждаете от чорапче за чорапогащи с чорапи SmartWool, просто ги носете като всеки друг чорап и усетете естествения комфорт на безконечната вълна. Smartwool чорапите се изолират добре и много дизайни правят това без добавена дебелина. Те са подходящи за студени и замръзващи температури.

Можете да изберете дължината на екипажа, за да запазите топлината на долната част на тялото си или да купите по-къси чорапи, ако предпочитате. SmartWool има много други дизайни, така че ако имате нужда от тънък чорап, който да пасва на обувките ви или ботушите, те имат и такива.

Балега прави отлични технологии чорапи. Те са с дължина на екипажа, четвърт дължина и не са показали чорапи в смес от мохер и технически влакна за управление на влага. Тази смес привлича влагата от кожата ви, докато мохерът държи влагата и все още поддържа краката ви топло. Тези чорапи са със среден обем. Те имат безпроблемни пръсти, така че няма да се търкате в тази област, което може да допринесе за мехурите.

Старинната техника, използвана от туристи, е да носят чорап, изработен от вълнен полиестерен акрил и външен чорап, изработен от вълна. Райтсък е изградил бизнеса си върху поставянето на тази стратегия заедно в един двуслоен чорап, който не е по-дебел от обикновения чифт чорапи. Те са добре проектирани, за да останат на място и да осигурят хубаво количество изолация за температури, близки до замръзване.

Предназначени за проходилки, тези чорапи използват смес от Thor-Lon и мерино вълна, за да се поберат потта от вашия крак и да предотвратят образуването на мехури. Подложката се поставя точно там, където е необходимо, в стъпалото, петата и топката на крака. Торлос носят като желязо, ще ги имаш в продължение на години. Те може да са по-дебели от обикновените ходещи чорапи, така че ги изпробвайте с обувките си за ходене. Те са на разположение с различни нива на подложка, което може да ви помогне да намерите точното количество от вашия комфорт и нужди. Тези чорапи могат да бъдат измити и изсушени в машината.

Теко прави екологични чорапи. Тяхната органична вълна tekoMerino идва от органични устойчиви ферми в Аржентина. Те използват по-скоро озон, отколкото хлор, за да не намаляват вълната си. Полиестерът, използван в техните смеси, се рециклира. Чорапите са добре проектирани за ходене и пешеходен туризъм, но може да откриете, че тялото е малко тясна и вълната все още е малко сърбяща. Те имат разнообразни стилове за мъже, жени и деца, със средно или леко омекотяване. Те идват както в дължината на екипажа, така и в дължината на ски, за да изолират вашите телета.

> Източници:

> Bogerd CP, Rechsteiner I, Wust B, Bruhwiler PA. Ефектът на две чорапи за чорапи върху възприятието и физиологичните параметри, свързани с честотата на блистерите: Изследване на полето. Анализите на професионалната хигиена . 2012. doi: 10.1093 / annhyg / mer127.

> Laing R., Swan P. (2016) Вълна в човешкото здраве и благополучие. В: Fangueiro R., Rana S. (eds) Физически влакна: Напредък в науката и технологиите към индустриалните приложения. RILEM Bookseries, том 12. Спрингър, Дордрехт

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .