6 основни стречинг за намаляване на болката в гърба

Болките в долната част на гърба могат да имат много причини, включително стегнато или слабо гръбнак, аб или централни мускули , мускулни навяхвания или напрежения или херния диск. Тази програма за разтягане може да помогне да се намали болката в гърба и да се предотврати нараняване на гърба.

Частично къркуване - тренировка на гръбначния стълб за болки в гърба

Частично упражнение за наклон на таза. Жълто куче продукции / Гети изображения

Как да направите частичното къркане - тренировка на талията на таза

Талиен наклон обикновено е първото упражнение, препоръчително за възстановяване от болки в гърба и развитие на гръбначна стабилизация.

Cat-Cow Stretch за болки в гърба

Назад стречинг. Марк Дадсуел / Гети изображения

Този прост участък, понякога наречен стречинг на котки, леко разтяга мускулите на долната част на гърба и помага да се преориентира гръбнака и таза. Това е особено полезно за облекчаване на болката при ниско обратно натоварване. Ето как да го направите правилно.

Как да направя стречинг на котки

Уголемяване на гърба за болки в гърба

Удължено удължение на удължението. Хамиш Блеър / Гети изображения

Склонът на гърба на гърба е малко по-напреднал и интензивен обрат. Ето как безопасно да го изпълнявате.

Как да направя разширение

Хип отварачка и ниско гръб стречинг

Отваряне на бедрата и разтягане на слабините. Джонатан Даниел / Гети изображения

В тази снимка, ъгловият ъгъл на Чикаго Беър Девин Хестер демонстрира просто упражнение за разтягане, което отваря бедрата и разтяга долната част на гърба. Това упражнение се простира на мускулите на сърцето, бедрата, слабините и долната част на гърба.

Как да направите хип отварачка и долна гръб стречинг

Можете да променяте това разтягане въз основа на собствената си анатомия, гъвкавост и ограничения. Не забравяйте да пазите коляното напред или зад глезена, а не пред него.

Spinal Twist Stretch за болки в гърба

Спинална обратна наклон на гърба. ballyscanlon

Протеглянето на гръбначния стълб трябва да се извършва внимателно и бавно. За да избегнете претоварване, никога не притискайте коленете си към земята. Оставете коленете си да падат само до удобно. С течение на времето естествено ще увеличите обхвата си на движение в този участък. Ето как безопасно да извършите опъна на гръбначния ствол.

Как да направите Spinal Twist Stretch

Коляното на гръдния кош се простира за болки в гърба

Коляното на гръдния кош се простира. ballyscanlon

Поставянето на двете колене в гръдния кош е лесен начин да освободите напрежението в гърба и внимателно да опънете камшиците . Това просто движение на гръбнака на гръбначния стълб е чудесен начин да завършите обратното разтягане или тренировка.

Как да направим коленете на гръдния кош