9 Фитнес треньор трикове можете да направите твърде

Като фитнес треньор и здравен треньор с журналистическа степен, обичам информацията. Знанието е сила. Можем да вземем това, което научаваме и използваме, за да живеем по-добре и по-здравословно. Предизвикателството е количеството информация, която е там, и как да се сортирате през всичко това. От последната прищявка на новоизлезните факти, откъде знаеш какво да последваш?

Искам да знаете, че живеенето в здравословен начин на живот не трябва да бъде сложно. Това не е нещо, което сте "включен или изключен" като тази "диета" дума, която не защитавам. За да ви помогнем да постигнете фитнес целите си, аз съм закръглил девет прости трика, които правя като фитнес треньор и можете да направите и вие. Пригответе се да живеете възможно най-здравословно.

1 - Следвайте правилото 80/20

Кайла Снел / Стоксън Юнайтед

Яжте здраво 80%, или по-голямата част от времето. Това правило е лесна за проследяване, защото можете да оцените деня или седмицата и да знаете дали повечето от избора, който правите, са здрави.

Изберете да ядете чиста (истинска храна!) През по-голямата част от времето и използвайте 20 процента като вашата стая за кикотене. Вероятно съм по-скоро като 90/10, но ако можете да се стремите към 80/20, това е страхотно. Ако ядете прясна продукция и постно протеини през повечето време и имате съдове със сладолед през уикенда, вие следвате правилото. План за индулгенции.

2 - Придържайте се към правилото за два дни

Никога не ходя повече от два последователни дни без упражнения, дори и да пътувам. Ако някога съм пропуснал два дни поред, ще направя каквото е необходимо, за да се тренира на третия ден, дори и да се движат стълби вътре в сграда.

Използването на това правило ще ви помогне да изградите рутина и ритъма около тренировките си. Можете да пропуснете всяко виновно пътуване, което дадохте на себе си, и просто да се върнете в тренировка на третия ден. Сега имате реалистичен план за игра, който да ви накара да се упражнявате за дълги разстояния. Правилата, които отговарят на реалността на "живота се случва" са правила, които можете да работите в начина си на живот.

3 - Сила на влака

Сила тренировка изгражда мускули, подобрява позата, укрепва костната плътност и повишава доверието и качеството на живот. Мускулите са ключът към извършването на ежедневни дейности (градинарство, ремонт на дома, вдигане на детето) и има много ползи, за да се почувствате по-силни и по-уверени като човек.

Обучението по сила може да намали риска от дегенеративни заболявания и цялостното качество на живот. С напредването на възрастта нашите нива на съдържание и метаболизъм намаляват. Ето защо е толкова важно да подчертавате тялото си чрез упражнения, за да може да стане по-силно. Освен това, колкото повече мускули печелите, толкова повече калории изгаряте в покой!

4 - Никога не пропускайте закуска

Закуската определя тон за вашия ден. Когато пропуснете закуска или не ядете до няколко часа след като сте будни, е по-вероятно да преяждате на обяд или да направите по-малко от здравословен избор, защото гладът ви кара автобуса. Яжте удовлетворяваща закуска, базирана на протеини, за да започнете деня си без усилие. Това не трябва да бъде сложно - някои от най-добрите закуски не са готвачи!

5 - Намерете Упражнение, което обичате

Ассент Xmedia / Гети изображения

Някои хора обичат упражнения и не могат да живеят без него, а някои хора твърдят, че го мразят ... и има цяла гама от мнения в средата.

Потърсете форма на упражнение, която обичате. Когато обичате дадена дейност, никой не трябва да ви убеди да го направите. Няма да се налага да работите върху ангажимента си да отидете да завъртите класа или да вдигнете тежести във фитнес залата, ако това са дейности, които обичате да правите. Може би сте избрали групов спорт. Присъединете се към нова фитнес зала. Намерете уроци за възрастни. Направете въздушна йога в студио или тренировка за съпротива в дома. Можете да се изненадате с любовта си към бягане или kettlebells.

Аз съм претендиран групов фитнес наркоман и не мога да получа достатъчно от предене, климатични класове и bootcamps. Какво е вашето обаждане? Може би това е природата, обикаляйки пътеките. Просто трябва да продължиш да се опитваш да се упражняваш, докато не намериш подходящата за теб форма.

6 - Поддържайте позитивно отношение

Да живея с позитивно отношение е нещо, което проповядвам и живея, защото нищо не е отрицателно. Имам наука от моя страна, защото научните изследвания показват, че когато сте щастливи първо, вие сте по-склонни да успеете в живота. Да имате това позитивно отношение и да бъдете оптимистични ви дава възможност да поставяте цели, да вярвате в себе си и да търсите решения на предизвикателствата.

С правилния начин на мислене имате вяра в способностите си и е по-вероятно да предприемете стъпки за постигане на целите си. Подобно на привличането, така че ако сте положителни, това е като отваряне на ръцете си за всички положителни неща, идващи точно обратно към вас.

7 - Пийте лимон вода

Всяка сутрин, преди да ям или да пия нещо - и това включва моето кафе - стигам до голяма чаша лимонена вода. Стискам около половин лимон в 12 до 16 унции вода на стайна температура и глътка. Толкова просто, но толкова добро за вашето тяло! Това винаги е било от любимите ми съвети, за да споделяте с хора, които искат лесен, започват от днес съвет, за по-добро здраве. Лимонната вода изпомпва токсините, балансира нивата на рН и повишава имунитета ви.

8 - Направете HIIT

Добре, съм част от HIIT (тренировка с висок интензитет), защото обичам интензивните тренировки, но също така обичам HIIT, защото ще видите резултати.

HIIT е вид тренировка, в която давате максимални усилия чрез бързи интензивни тренировки, последвани от кратки периоди на възстановяване. HIIT тренировките тренират и обуславят вашите аеробни и анаеробни енергийни системи. Получавате сърдечен ритъм и подобрявате сърдечно-съдовото ви ниво, докато изгаряте повече мазнини и калории за по-малко време.

Обичам да правя и да преподавам тези тренировки с висока интензивност, защото те са странно забавни. Изградете мускули, изгаряйте калории и подсилете метаболизма в една тренировка! По-добро тяло за по-малко време? Регистрирайте ме! Така ли е?

9 - Никога не ходете на парти или готвене

Ако гледате калории, може да мислите, че прескачането на ястия, водещи до парти, може да ви помогне да спестите калориите си за партито, но това ви пита за проблеми. Когато отидете на парти или готвене глад, вие сте по-вероятно да преяждат и да ядат всички неправилни неща.

Всичко е наред да гладувате, когато излизате навън, но не гладувайте, или ще ядете твърде много и ще съжалявате по-късно. Имате шепа ядки или нещо здраво, което отнема край на глада си, преди да излезете.