Камино подготовка и опаковане

Вашето пътуване Camino започва от входната врата. Когато ми Credencial del Peregrino (Pilgrim Passport) пристигна от американските поклонници на Camino, то стана реално. Бях направил моето обучение за ходене по камино , знам как да се опасявам за пешеходен отпуск , но Camino изисква специална подготовка.

Подготовка и опаковане

Камино. Уенди Бъмгарднер ©

Книгата е подпечатана всеки ден на Camino de Santiago и е представена в канцеларията на Пилер в Сантяго де Компостела, за да получите сертификата за постижение Compostela.

Черупката е символ на поклонника. Носенето на черупката от черупката на опаковката е знак, че ходите на Camino.

Поклонниците също носят камък от дома до мястото на "Крус де Феро", символ на освобождаването. Няма да ходя по сегмента, който отива към Cruz de Ferro. Но нося любовна рок от родния си град. Семейството на две момичета, убити при трагичен инцидент, ги кара да ги вземат от пътуващите по целия свят, за да разпространяват любов и прошка. Ще го оставя в Сантяго де Компостела.

Разбира се, също така гарантирах, че моят американски паспорт е актуален, много преди пътуването ми. Освен това уведомих доставчиците на кредитни карти и банкови карти, че ще бъда в Испания.

Церемония на Shell и благословия на поклонници

Камено церемония за благословия и миди. Уенди Бъмгарднер ©

Получих моята черупка от черупки и благословията на поклонници в месечната неделна разходка, организирана от нашата местна глава на американски поклонници на Камино.

Всеки месец групата се събира да ходи час. В края на разходката, поклонниците, които ще се качат на Камино през следващия месец, получават благословия и черупка от миди.

Благословението не е деноминационно и е подходящо за тези без религиозна вяра. Също така присъствах на ежегодната ежедневна празника на св. Джеймс в нашата местна католическа катедрала през юли. Това ми беше твърде рано, за да получа благословията. Ние го отпразнувахме с вино и тарта де Сантяго.

Следвахме тържествената церемония по разходка и обвивка през август, заедно с група в близкия кръчма. Това винаги е чудесен начин да съберете съвети и информация от опитни поклонници.

Комплекти за оцеляване

Камино оцеляване комплект. Уенди Бъмгарднер ©

Приятелите ми Линда и Кийт прекосиха Camino Frances от Saint Jean Pied de Port година по-рано. Тя ми даде тези комплекти за оцеляване в Camino:

Комплект за предпазване от блистери

Camino Pee Kit

Четка за нокти : за да получите калта от ботушите си. Не бях мислил достатъчно за това, това беше много добре дошло!

Бележник: за да събирате имейл адреси и имена на други поклонници, които срещате по пътя.

Сухи съдове: Малки и големи сухи чували, за да пазят сухи предмети в опаковката. Купете от Амазонка

Дневен пакет и чанта

Camino Day Pack - Куфарче - Обувки - полюси. Уенди Бъмгарднер ©

Аз избрах да нося само пакет за ден, докато ходя на Camino de Santiago и моята по-голяма чанта се транспортира всеки ден. Транспортът на чантите беше организиран от Caminoways.com като част от пакета им, но е достъпен за всички на Camino.

Какво да носите в пакет за деня

Какво да облека

Какво беше в този голям куфар?

В допълнение към екипа на Camino, бях опакован за седмично кулинарно обиколка на Барселона. За това донесох рокля, панталони, няколко блузи и чисти обувки за ходене. Ако ходих само в Камино, това бих се ограничил да донеса:

Предотвратяване на грешки в леглото

Море към върха Coolmax Adapter Liner с щит срещу насекоми. С любезното съдействие на Амазонка

Загрижен съм за бъговете на леглото. Ще прекарам нощта на много различни места на 105 километра Camino, по-малко от тези, които започват от Франция. Но това все още е много шанс да се сблъскате с буболечки.

Купих спално чувалче, което е обработено с перметрин, който трябва да държи нагоре буболечките. Планирам да спя в него. Аз също пръсках пакета и куфара си с перметрин, за да не вземат пипалата и да ги закарат до следващата спирка.

Покритието за спален чувал се оказа много удобно да спи.

Дрехи Измиване

Scrubba портативна пране система пране Bag. С любезното съдействие на Амазонка

Аз вземам само малък комплект ходещи дрехи за моето "Турогрино" Камино. Тези, които се разхождат само с един пакет, знаят тренировката - измийте комплекта, в който просто се разхождате, когато стигнете до вашето жилище (или го изпратете, за да бъде изпечено, където е възможно). Поставете чистия комплект и влезте в него на следващия ден.

Получих проба от преносимата перална система Scrubba за преглед. Това е торба с вътрешни улеи за умивалник. Поставете дрехите си, добавете сапун и вода, натиснете въздуха и разклатете за няколко минути. След това изцедете, изплакнете и разбъркайте. Докато можете да направите това в мивката на хотела, потребителите докладват по-добри резултати със Scrubba.

Той също така работи като добра суха торба, за да вкарва нещата в тях, за да ги задържи суха, или да носите вашето още мокро пране, което не е достатъчно въздушно сухо за една нощ.

Направих го у дома с тест. Обсъдих дали да запазя 5 унции в багажа си или да го взема. В крайна сметка я взех и я използвах. Това прави една много мръсна торба за пране, освен че е пералня.

Купете Scrubba от Amazon

Оповестяване: Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим обезщетение във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница. Проверяващите проби са предоставени от производителя.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .