Cottage Cottage Cheese Калории, хранене факти и ползи за здравето

Сравнете калориите в кашкавала със съдържание на мазнини

Изварата е основно в много планове за здравословно хранене . Млечната храна осигурява предимства особено за хора, които се опитват да отслабнат или да подобрят здравето си. Но варовито калории и храненето могат да варират в зависимост от типа, който купувате.

Сирене калории и хранителни факти

Cottage Cottage Lowfat, 2% Milkfat Nutrition Facts
Размер за сервиране 4 унции (113 грама)
На порция % Дневна стойност *
Калории 98
Калории от мазнини 25
Общо мазнини 2.8g 4%
Наситена мазнина 1.1 гр 5%
Полиненаситена мазнина 0.1 g
Мононенаситена мазнина 0.5
Холестерол 11 мг 3%
Натрий 373 mg 15%
Калий 95 мг 2%
Въглехидрати 4.1g 1%
Диетични фибри 0g 0%
Захар 4.1g
Протеин 13g
Витамин А 1% · Витамин С 0%
Калций 10% · Желязо 1%
* Въз основа на диета с 2000 калории

Много здравословни ястители, които включват сирене в храната си купуват 2 процента нискомаслено разнообразие. Тази версия осигурява достатъчно мазнини за вкус, но не толкова, колкото редовния сорт. Така че как се сравняват мазнините и калориите в различните сортове извара?

Имайте предвид, че една доза от този млечен продукт е само четири унции или половина чаша. По време на хранене е много лесно да се нанася много повече върху плочата. Така че не забравяйте да отчетете пълния размер на порцията, ако броите калории.

Вкусното сирене е с ниско съдържание на захар и отличен източник на фосфор, калций, рибофлавин и витамин В12.

Млечната храна обаче е с високо съдържание на натрий. Така че, ако се опитвате да намалите солта , това може да не е най-добрият избор за вас. Някои марки, обаче, правят ниско съдържание на натрий или без добавка на сол, които съдържат по-малко натрий.

Хранене и ползи за здравето на сиренето за вили

Много здравословни ястители консумират извара, поради относително нискокалоричния брой.

Бодибилдърите често избират извара като лека закуска или като част от хранене, защото това е бърз и удобен източник на протеини . Една порция осигурява над 15 грама хранителна съставка за изграждане на мускулите.

Изварата също е нисковъглеродна храна. Броят на въглехидратите за една доза е малко над 4 грама или 16 калории от въглехидрати. Ако не ядете никакви топинги на вашето сирене, тази храна ви улеснява да запазите нивото на въглехидратите ниско.

Накрая, извара е лесно да се включи в хранене и не се нуждае от специална подготовка, за да се насладите. Поради тази причина, много dieters я включват в своите планове за хранене. Храната е лесна за носене, лесна за хранене, ако сте в движение, и се сдвоява добре с други здравословни, диетични храни като плодове и зеленчуци.

Каква е разликата между голяма и малка извара?

Когато си купувате сирене, можете да избирате между различни мазнини, но можете да избирате от различни размери на извара. Кората са дебели бучки в храната. Не съществува истинска хранителна разлика между малката извара или по-голямата извара (понякога наричана "къс стил") извара. Разликата е просто резултат от начина, по който се прави сиренето.

Избор и съхранение на сирене за вили

След като си купите сирене извара, не забравяйте да го съхранява в хладилник и плътно запечатани.

Това е нетрайна храна, така че най-добре е да консумирате извара преди датата на изтичане на опаковката. Срокът на годност може да зависи от начина на производство на храната. С изключение на сухото извара (което няма течна част), тази храна не замръзва добре.

Здравословни начини да включите сирене за вили във вашата диета

Виното е ситно, но можете да го сдвоите и с други храни, за да направите пълноценно хранене. Изпробвайте някоя от тези идеи.

Слово от

Калориите от кашкавал са добър източник на енергия, а млечният продукт може да бъде добро допълнение към вашата диета, особено когато го сдвоите с други здравословни храни. Взимайте творчество и опитайте нови вкусове, за да запазите тази храна в храната си.