Рецепта на испански пипер

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 123

Мазнини - 10 гр

Въглехидрати - 3g

Протеин - 6g

Общо време 40 мин
Подгответе 20 мин , готвяйте 20 мин
Сервирания 7 (по 3 попара)

Тази рецепта прави специална коктейлна хапка, когато се прави с фантастични бадемови мармони и маншего сирене. Marcona бадемите се внасят от Испания; те са по-малки, по-меки и по-сладки от обикновените бадеми. Свързани със сиренето Manchego, друго испано месо , те са идеални за тази рецепта. Или облечете го с пекани, фъстъци или обикновени бадеми, заедно с фета, чедър или сирене на Монтерей за закуска след закуска. Така или иначе, тези попърс не биха могли да бъдат по-лесни, по-привлекателни или по-вкусни като лек FODMAP лечение.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 400F. Намажете тавичка.
  2. Разстелете пиперчетата върху листа за печене. Позволете им да се установят естествено, така че най-плоската страна на всеки пипер да е на дъното. Използвайки ножица за парлинг, нарязайте прореза в горната част на всяка мини пипер от стъблото до върха, а след това около 1/4 инча по ръба на стеблото.
  3. Пригответе всеки пипер с голямо парче сирене и една бадема; поставете го настрани на листа за печене.
  1. Печете чушките в средната стойка на фурната, докато кожите се покрият отгоре и чубривите стават нежни, около 20 минути. Охладете, докато не успеят да се хранят и ядат, като използват дръжките като дръжки; сервирайте топло.

Варианти и замествания на съставките

Всеки вид сирене или ядки може да се използва вместо Manchego и бадеми.

Съвети за готвене и сервиране

Мини пипер се продават в целофанови торбички в раздела за продуктите, което улеснява виждането на съдържанието. Изберете торба с чушки с малък, еднакъв размер, така че всички те да бъдат направени по едно и също време.

Семената на пиперите са безопасни за хранене и най-вероятно едва забележите след печене, особено при малки пиперки. По-големите чушки могат да имат още няколко семена, но те лесно се отстраняват. Използваме балон за мини пъпеш, който има остър ръб за тази задача, когато е необходимо.