Съхранявайте ниско-въглехидратната килера

Съхранявайте нисковъглехидратните съставки на ръка за вашата диета

Навън със старите и с новия! Когато преминавате към диета с ниско съдържание на въглехидрати, най-добре е да имате храна във вашия дом, която да подкрепя вашето ново начинание. Едно от най-лошите ситуации е да установите, че сте гладни без нищо подходящо за ядене. Толкова е лошо, когато е време за хранене и не разполагате с необходимите ви съставки.

Как можеш да го поправиш?

Направете бързо почистване на килера и хладилника си и заменете всички храни с високо съдържание на въглехидрати с опции, които отговарят на вашата нова диета с ниско съдържание на въглехидрати . Разбира се, това може да е малко болезнено, но си струва усилията. Като предприемете тази стъпка, вие се подготвяте за успех и вашето здраве си заслужава.

Ще преминем през кухнята в една област наведнъж, за да ви покажем какво да запазим, какво да купим и какво да се отървем.

Какво да правим с тази храна с високо съдържание на въглехидрати?

Вместо да изхвърляте купчина храна, помислете как можете да я освободите. Местната банка за хранителни продукти или друга благотворителна организация, която приема дарения за храна, е добър вариант, особено за опаковани и консервирани храни. Може би имате съсед или приятел, който може да използва и подарък.

Може дори да има хора във вашия дом, които да могат да се възползват от храната с високо съдържание на въглехидрати, която искате да извлечете от живота си. Опитайте да направите отделни рафтове в килера и хладилника за тях и избягвайте изкушението да го нападате сами.

Докато правите повече пазаруване, опитайте да не поставяте тези храни с високо съдържание на въглехидрати в колата. Ако те не го правят в дома ви, няма да се изкушавате да ги ядете. Също така, ниско съдържание на въглехидрати диета може да бъде бюджетна, ако пазарувате умни.

Хладилник и фризер

При преминаване към начин на хранене с ниско съдържание на въглехидрати, вероятно ще откриете, че консумирате повече пресни продукти, месо и други бързо развалящи се храни.

Поради това, много dieters смятат, че техните хладилници и фризери са по-пълни, отколкото са били.

"Пазаруването на периметъра" е добра стратегия за хранене с ниски въглехидрати. Вътрешните пътеки на супермаркета съдържат повечето храни с високо съдържание на въглехидрати, а външните ръбове са пълни с пресни храни. Това е мястото, където ще намерите зеленчуци, плодове, постно месо и млечни продукти, необходими за складиране на хладилника с ниско съдържание на въглехидрати .

Съвет: Ако установите, че изхвърляте продукти и други бързо развалящи се храни, ги поставете във фризера, преди да се окажат лоши. Поддържането на фризера и пластмасовите фризери на склад ще помогне с това. Много пресни плодове и зеленчуци замръзват добре, въпреки че може да се наложи да ги подготвите по определен начин.

Консерви и буркани

Страхотно е да знаете, че можете да си направите храна от килера, ако е необходимо. Това е удобно при прекъсвания на електрозахранването, когато сте извън времето или когато не искате да отидете в магазина.

Колкото и удобно да е, някои храни в кутии и буркани могат да скрият въглехидратите, захарите и други неща, които не са благоприятни за диетата. Консервираните супи и плодове, както и всичко с тестени изделия, правят списъкът от неща да се хвърлят във вашето помещение на килера.

Добрата новина е, че има хубаво разнообразие от консервирани и заредени храни, които можете да запазите .

В този списък са включени много консервирани плодове и зеленчуци, сосове без захар, салса и редица накиснати храни.

Пакетирани храни

За съжаление, много от тези преработени зърнени храни, бисквити, ориз и бонбони ще трябва да отидат. Можете да запазите някои пакетирани храни, ако те са с ниско съдържание на въглехидрати. Разбира се, списъкът е кратък и е ограничен до ядки, семена, кафе и чай. Въпреки това, можете да купите ядки и семена в насипно състояние, така че те са лесно достъпни за здравословни закуски.

подправки

Сос за барбекю? Това обикновено се зарежда със захар. Горчица? Обикновено не. Подправките са трудно, защото някои са добре, докато вие ще искате да намерите алтернативи за другите.

Има някои досиета и don'ts по отношение на подправки , които ще искате да научите за.

Добрата новина? С някои творчески алтернативи, вашата храна може да бъде подправена и подправена, за да вкусва страхотно докато остава нисковъглехидрат .

Специални съставки за готвене и печене

Има някои специални съставки с ниско съдържание на въглехидрати, които можете да имате на ръка, за да направите живота много по-лесен. Тези заместители с ниско съдържание на въглехидрати могат да се използват, когато се опитвате да "de-carb" любимите си храни и рецепти.

Алтернативни подсладители, брашна, сгъстители и ароматизиращи съставки могат да заменят обикновените съставки в много от рецептите, които ви харесват. Може да се наложи да направите корекции, но има и много съвети за това.