7 неща, които не трябва да правите в клас Пилатес Реформатор

Опитайте се да избягвате тези, за да останете в безопасност

Сред любителите на Пилатес, реформаторските класове са яростни. Както при всяко групово обучение, има протоколи, които трябва да се спазват, за да се осигури най-безопасната и най-ефективна тренировка. За реформаторски клас конкретните досиета и несъответствия ще ви придадат само ваши собствени резултати.

Не носете неправилното нещо

Пилатес е съвместна тренировка, направена на скъп тапициран материал в различни форми и позиции.

Това означава няколко неща по отношение на облеклото.

Орнаментирането на дрехите ви, като колани, катарами, ципове и други метални гарнитури, може да бъде изключително неудобно за вашето, когато сте на гърба, на стомаха и докато се движите през гръбнака. Още по-лошо, те могат да разкъсат оборудването, което води до скъпоструващи щети. Поддържайте облеклото си опростено и просто, без значение колко сладък е този половин цип пуловер.

Вие също трябва да сте наясно с прилягането на вашите дрехи. Шорти могат да бъдат наред, но не и ако са толкова свободни, че те падат на краката си, когато сте на горни позиции. Свободното облекло обикновено не работи в Пилатес. Те разкриват твърде много и просто се провалят. Ако вашият инструктор сякаш ви избягва, може да се окаже, че твърде много от вас е на дисплея.

Не излизайте от зоната

Фокусът е ключов принцип в Пилатес . Дори самият Йосиф Пилатес нарекъл метода си физическо и умствено оформяне.

Докато е изкушаващо да се разпръснеш на Реформатора и да пробиеш дълбоко в дрямката, това е последното нещо, което трябва да направиш.

Реформаторът има движещи се части, колела, ремъци, барове и колички, които могат да бъдат опасни за тялото в движение. Освен това, зонирането, докато инструкторът ви дава подробни настройки, безопасност и изпълнение, ще ви изложи на риск от нараняване.

Не злоупотребявайте с оборудването

Подвижният карет на реформатор е прикрепен към рамката чрез серия здрави пружини, монтирани под шейната. Това позволява назад и напред плъзгане и съпротива, което чувствате, когато изтласквате и навлизате.

Учителите често измерват успеха на един ученик чрез контрола, който поддържа върху каретата. Плъзнете се твърде далеч и с прекалено голяма сила и вероятно ще излетите и ще се нараните. Но нека всичките ви мускули да се разхлабят и да ударят каретата вкъщи, а вие ще разбиете тялото и оборудването. Когато вашият инструктор ви каже "не натискайте каретата", те го казват.

Не проверявайте телефона си

Помнете правилото "не се отклонявай"? Това е подобно. Проверката на телефона ви привлича вниманието, прекъсва потока на класа и ще накара инструктора ви да загуби ума си. Дръжте телефона си в шкафчето или чантата си и обръщайте цялото си внимание на класа. Ако имате натискане, което трябва да проверите, предупредете учителя си, след което задайте време да си тръгнете и да проверите телефона си.

Не се движи твърде бързо

Пилатес зависи от темпото. Всяко упражнение има специфичен ритъм, който може да бъде по-бавен или по-бърз от предишния. Попитай учителя си за ритъма на всяко упражнение.

Може да е по-бавно, отколкото си мислила.

Избухването на ходове е рецепта за бедствие. Още по-лошо, бързането в настройките и преходите е мястото, където повечето упражнения се нараниха. Прегъването на прекалено бързо или усукване, за да достигнете зад себе си, когато превключвате от едно движение към друго, най-вероятно ще доведе до нараняване. Преместете гладко и внимателно.

Не предполагайте, че знаете по-добре

Инструкторите се грижат да приспособят материалите си към студентите в стаята. Всеки ученик влияе върху съдържанието във всеки клас. Последователностите, темповете, модификациите и други се изучават внимателно и с оглед на специалните нужди на групата.

Макар че може да бъде изкушаващо да се промъкнеш в любимите си ходове, ще се справиш по-добре с класовите правила и ще следваш хореографията на писмото.

Не правете странни шумове

Някои от нас се потя тежко и някои от нас правят шум при упражнения. За да се запази фокусът, направете всичко възможно, за да ограничите всякакъв шум, гадаене или странни шумове за дишане. Те не само разсейват групата, но шумовете ви могат да маскират важна директива от вашия учител. Поддържайте шума си под контрол и просто може да откриете, че слушате още по-внимателно.

Взети заедно, тези правила трябва да помогнат да разширите класовете на Пилатес. Не забравяйте, че Пилатес също работи в индивидуално обучение, така че ако груповият клас не е вашата чаша чай, имате и други възможности .