Cherry Berry противовъзпалителна гладка купа

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 337

Мазнини - 12 гр

Карби - 48гр

Протеин - 14g

Общо време 7 мин
Подгответе 7 минути , гответе 0 мин
Сервизи 2

Ако никога не сте имали гладка купа, вие сте за лечение. Това е по-дебела, по-кремообразна версия на сладкиша, която можете да ядете с лъжица, като сладоледен сладолед.

Черешите и плодовете са богатите на антиоксидант звезди на тази студена и кремообразна рецепта за купичка с ласка. Ще получите тласък от антиоксиданти, борещи се срещу възпаление, от тях, плюс хрупкава текстура и хранене в топингите.

Съставки

подготовка

1. Комбинирайте мляко, кисело мляко, плодове, череши, моркови, бадеми, бадемово масло и лимонов сок в блендер. Смесете нагоре, докато стане гладка, като добавите вода, за да разредите сместа.

2. Топ с киви, сребърни семена и кокосови люспи.

Варианти и замествания на съставките

Красотата на гладките купички е, че те могат да бъдат персонализирани според сезона и според вашите предпочитания. Заменяйте в еднакъв вид плодове с друг вид плодове, заместете бадемовото масло с равно количество различен вид ядки или масло от семена (фъстъчено масло, масло от кашу, масло от слънчогледово семе) и заменяйте другите здравословни мазнини като ядки или кокосови орехи в равни количества.

Вземете творчество, като добавите любимите си подправки и украсявате с мента, босилек или друга билка. Можете да увеличите калий в контейнера за лакомства чрез размяна на банани за череши, плодове или киви.

Съвети за готвене и сервиране

Съвет: Предварително измерване на плодовете и зеленчуците и поставянето им в безопасна торба или контейнер в желаното количество. Означете торбата с името на гладката купа и оставете съставките, за да добавите количествата (т.е. "добавете 1 чаша 2% мляко, 1 чаша нискомаслено кисело мляко, 1 супена лъжица бадемово масло, 1 супена лъжица лимонов сок). Няма да се налага да измервате толкова сутрин, нито да търсите рецептата!

Използването на замразени плодове и череши не само дава на тази гладка купа правилната консистенция (плодът действа като лед, за да се направят гладкото студено и кремообразно), а също така ви позволява да имате богати на хранителни вещества плодове, избрани на върха на зрялост (което означава, че те също имат най-голямото хранене) през цялата година.

Ако нямате висококачествен миксер, добавете замразените плодове и мляко заедно на половин порция едновременно, докато смесите. Това ще улесни постигането на гладка последователност. Добавете вода, ако е необходимо, за да разредите сместа, ако е твърде дебела.

И за забавно лечение, замразявайте съдовете за гладка купа в лед поп мухли (разбъркайте настилките), за да създадете лед!