10-те най-добри походи за походи, които да купят през 2018 година

Подгответе се за есенно ходене

Тъй като времето е по-хладно, по-тъмно и влажно през есента, бъдете подготвени с пластове дрехи и съоръжения, които ще ви предпазят от падането на времето.

Борба с невероятното време на падане с това тънко яке по време на загряването или през хладната разходка. Това е унисекс дизайн. Той се захваща в собствения си джоб за ципове и се компресира до миниатюрен размер, който да вземе със себе си в пакет. Предлага се в три цвята и размери от XS до XL.

Разходете се удобно с връх с дълъг ръкав, изработен от тъкан от потта, когато температурите се понижат под 60 F. Този чай с дълъг ръкав е направен от полиестерен плат, за да изтрие влагата от кожата ви. V-гърлото работи добре за есенни температури, когато все още може да искате малко охлаждане. Предлага се в няколко цвята и в размери от малки до XX-големи.

Тъй като дните стават по-хладни, е време да преминете към ходене. Тези панталони от найлон / спандекс се движат с вас и отблъскват влагата. Двата джоба със странични шевове с цип държат вашите предмети сигурни и предотвратяват случайно захващане на палците, когато използвате движение на ръката. Те също имат вътрешен джоб за талията.

Не позволявайте дъждът да ви забави. В Brooks Cascadia GTX е мулти-спортна външна обувка, проектирана да бъде водоустойчива и стабилна. Той получава добри рецензии, но размерите са малко малки и повечето хора ще искат да се покачат наполовина. Това е фаворит за хора, които ходят на Camino de Santiago.

Когато се стигне до есенните душове, имате нужда от водоустойчиво яке, което да продължите да се разхождате на открито. Това яке е водоустойчиво и леко. Предлагат се мъжки и женски размери и специфични за пола дизайни. Той се опакова в собствената си чанта за подреждане, ако денят се затопли. Той има отвори, ако имате нужда от повече въздух. Има дълги джобове за допълнително съхранение и вентилация. Единственият недостатък е, че има само еднопосочен цип, а не двупосочен цип.

Есенните температури трудно могат да бъдат предсказани. Носенето на тези нагреватели за ръце ви позволява да държите ръцете и ръцете си топли, докато се затоплите или денят се нагрее. С този дизайн можете да ги превъртите надолу върху ръцете си като ръкавици без ръкави. След като сте готови за голи ръце и ръце, просто ги свалете и те не заемат почти никаква стая в джоб или пакет. Те се предлагат в три цвята и размерите, от изключително малки до големи.

Тъй като дните стават по-кратки и усещате, че сутрешното или късно следобедното разходка става все по-тъмно и по-тъмно, трябва да помислите за зрителна екипировка. Те са "магическите ръце на властта". Тези ръкавици с отворен пръст няма да направят ръцете ви горещи, но те ще ви помогнат да видите трафика. Докато пресечете кръстовището, можете да мигате отразяващия палмов триъгълник на спряните коли. Гърбът на ръцете е очертан в отразяващи ивици. Тъй като времето става по-студено, можете да ги слой върху лайнерни ръкавици.

Чорапите SmartWool могат да се перат в машина и без сърбеж. Вълната има естествени свойства, които могат да ви помогнат да управлявате влагата, както и да изолирате, когато дните отслабват. SmartWool прави атлетични чорапи с различна дължина и тежести, за да се удвоят добре с вашите обувки. Може да харесате версиите с нисък разряд за атлетично ходене, като се движите нагоре до дължината на екипажа, когато темпът най-накрая падне.

За есента, вземете Fitbit, който ви напомня да се движите и проследявате съня си, както и дейността си. Fitbit Alta се вписва добре в натоварения ви начин на живот и лесно можете да промените лентите, за да отидете от спортен до glam. Ако искате модел, който също усеща сърдечната Ви честота, може да предпочетете Alta HR.

Въпреки че досега оборудването може да ви предпази от разходка на открито, може да решите, че е време да вземете вашето ходене на закрито. Домашна неблагодарна е чудесно решение, стига да го използвате за ходене, а не за закачане на дрехи. Тази бюджетна бяла пътека Foley F80 има мощен двигател с постоянна мощност от 2,5 конски сили. Той има контрол на сърдечния ритъм, както и контрол на скоростта и наклона.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .