Колко пилатес е достатъчно, за да получите пълните ползи?

Ако не можете да намерите време, за да се поберат всички класически упражнения Pilates мат в тренировка график. възможно ли е да се извърши избран размер на упражненията и все пак да се възползвате от всички предимства на Пилатес?

Е, отнема около 45 минути, за да направите пълната класическа пилатес мат тренировка с добро темпо. Вие също се нуждаете от загряване и се надяваме, че няколко минути от времето за интеграция в края.

Добавете към това вероятността, че ще се потите , и вероятно трябва да смените дрехите и може би да имате душ. Така че няма съмнение, че пълната тренировка на Пилатес отнема известно време - както и всички добри тренировки. Струва ли си? Да, така е. Пълната тренировка на Пилатес, 3-4 пъти седмично, у дома или в клас, е идеалният начин да получите всички предимства на Пилатес .

Ще частично тренировки ще ми дадете ли всички ползи от Пилатес?

Но въпросът е: Можете ли да получите всички предимства на Пилатес с по-малко от пълна тренировка? Отговорът не е всичко, а много. Има някои предимства на Пилатес като издръжливост и прекрасна плавност на движение и подобрена интеграция на тялото и ума, която получавате, когато сте напълно затоплени със сърдечно изпомпване и дишане наистина се движат, че няма да получите с по-кратка тренировка. Въпреки това, можете да получите много предимства от това да правите по-кратки тренировки или да смесвате по-кратки тренировки с по-дълги такива в седмичния тренировъчен график.

По-кратките тренировки за пилате все още осигуряват някои предимства

Експертът е широко съгласен, че някаква физическа активност е по-добра от никоя и че има кумулативен ефект, ако упражнението се разпространи с течение на времето. Можете да се възползвате дори от най-малките движения на Пилатес, извършвани през целия ден. Но, разбира се, трябва да направите още малко, за да увеличите наистина фитнес.

Много хора смятат, че 10- до 20-минутните тренировки на Пилатес са ефективни за тях. В действителност, много Пилатес DVD-та се фокусират върху по-кратки смеси и стил на тренировка стил. По-кратките тренировки са най-ефективни в контекста на цялостната фитнес програма, която включва кардио и по-дълги тренировки по пилатес, но ако направите само 10 или 20 минути няколко пъти седмично, ще забележите положителни промени в тялото си.

Ако искате да се оформите с Пилатес , колкото и да правите, важно е да се уверите, че в хода на ежеседмичния си тренировъчен график вие правите тренировки, които са балансирани, а не просто фокусирани върху една или две области на тялото. Едно от многото предимства на Пилатес и директивите за неговата практика е еднородното развитие на мускулите - което води до множество други ползи. Научете повече за това как да направите разумни избори как да създадете своя собствена тренировка .

Три ефективни начина да си редовно Pilates тренировки

  1. Извършете ангажимента и посочете намерението си.
  2. Получавайте и споделяйте съвети за график от други читатели.
  3. Дръжте дневника за упражнения .

Най-важното е да направите нещо, а не нищо и да го правите редовно.