Отслабване за Младите жени

Следвайте тези досиета и не, ако сте на 20 или 30 години

Отслабването може да бъде предизвикателство на всяка възраст. Но загубата на тегло за младите жени може да бъде особено трудна. Жените са изправени пред уникални предизвикателства, когато се опитват да отслабнат в 20-те и 30-те. През това време много жени завършват колежа, се женят, имат деца и създават кариера. Тези големи промени в живота могат да направят увеличаването на теглото лесно и загубата на тегло по-трудно.

Отслабване за Младите Жени: Dos и Don'ts

Здравните съвети за жените в 20-те години винаги трябва да отчитат уникалните навици на начина на живот, емоционалните предизвикателства и социалните промени, които обикновено се случват през това десетилетие. Не всички тези съвети могат да се отнасят за вас. Сканирайте списъка, за да видите кой навик може да промените, за да отслабнете.

Вашият график и начина ви на живот може да се промени значително, когато сте млада жена, но тялото ви не трябва. Използвайте здравия разум и здравословните насоки за отслабване, за да отслабнете и да поддържате здравословна тежест в 40-те години и след това.

Източници:

K Ball, Д. Крофорд. "Разследване на психологически, социални и екологични корелати на затлъстяването и наддаването на тегло при млади жени". Международен журнал за затлъстяване февруари 2006 г.

Кайли Бал, У. Браун, Дейвид Крофорд. "Кой не печели тегло? Преобладаване и предиктори за поддържане на теглото при млади жени." Международен вестник за затлъстяване декември 2002 г.

Д-р Мартийн Б. Катан; Д-р Дейвид С. Лудвиг, доктор. "Допълнителните калории причиняват повишаване на теглото, но колко?". Журнал на Американската медицинска асоциация, 6 януари 2010 г.