Има ли Juicing работа за отслабване?

Какво трябва да знаете, преди да опитате сок диета

Соенето за отслабване е популярно, но работи ли? Дрожди диетични планове, които включват сложни смеси от зеленчуци, различни сортове плодове и витаминни добавки звучат здравословно. Но ако се опитвате да отслабнете, има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да опитате някоя от тези програми.

Изкуството е хубаво за вас?

Соковите напитки могат да бъдат здрави.

Ако включите някои плодови или зеленчукови напитки в диетата си, може да се радвате на определени хранителни ползи.

Например, много от най-популярните плодове и зеленчуци, използвани в напитките за диетични напитки, осигуряват широк спектър от здрави витамини, минерали и антиоксиданти. Боровинките, например, са с високо съдържание на витамин С. Манго има много B6 и витамин А. А спанакът е с много ниско съдържание на калории и е добър източник на диетични фибри, протеини и витамини А, С и Е.

Ако не ядете голямо разнообразие от плодове и зеленчуци в редовната си диета, соковете могат да бъдат добър начин да получите хранителните вещества, които тялото Ви се нуждае. Но има и някои недостатъци за соковете, особено ако се опитвате да отслабнете.

Недостатъците на соковете да отслабна

Много dieters се борят да се придържат към диета сок за загуба на тегло. Защо? Тези прости планове често са лесни за проследяване, но те също ви лишават от удоволствието да ядат храна.

Консумирането на калории не е толкова удовлетворяващо, колкото яденето им. И за много диети, това предизвикателство е твърде трудно да се поддържа достатъчно дълго, за да може диетата да работи.

Отричането на храната може да увеличи нивото на стрес. Стресът, свързан с диетата, може да ви накара да преяждате, или по-лошо, да преяждате и в крайна сметка да се чувствате по-лошо за тялото си .

Дори ако сте в състояние да управлявате стреса и сетивното преживяване на храненето не е важно за вас, има и други причини да си помислите, преди да опитате сока да отслабнете.

Соенето може да помогне на някои диети да отслабнат, но това не е устойчив план за отслабване за повечето хора. Преди да опитате план за диета със сок, не забравяйте да проверите хранителната стойност на напитките, които ще консумирате, и да обсъдите плана с Вашия медицински специалист, за да сте сигурни, че ще получите хранителните вещества, които тялото ви се нуждае, за да сте здрави.