Нови употреби за стари раси тениски

Дръжте спомените живи и извличайте полза от другите

Ако сте ходили разходки с благотворителна цел или 10K, полумаратон или маратонски състезания, купчината тениски вероятно е нараствала. Може да ги носите за тренировки и други състезания или просто да релаксирате.

Но в крайна сметка трябва да изчистите гардероба си. Какво правите с тези стари тениски? Някои имат сантиментална стойност или носят паметта на значимо постижение, което бихте искали да запазите.

Има лесни начини да ги рециклирате, когато допринасят за затрупване и творчески начини да поддържате паметта жива или да се възползвате от другите.

1. Дарявате тениските си като награди за спортни дейности

Вашите расови тениски и медали могат да бъдат награда за спортни занимания за деца със специални нужди или за дейности в читалище или старши център. Проверете в училищата и центровете, за да видите дали те ще бъдат посрещнати. Старите ви ризи могат да освежат деня на новите си получатели.

2. Дарявате тениските си на благотворителност

Ако сте готови просто да ги пуснете, те са добре дошли за дарение на всяка благотворителна организация, която приема използваното облекло. Ако сте носели тениската, трябва да се пера преди даряването. Трябва да дарявате само дамски ризи, а не тези, които са разкъсани или оцветени.

3. Дайте на вашите Trashed тениски нов живот като чанта

Ако тениската е оцветена или разкъсана, не е подходящо да бъде дарена. Проблемът тогава е, че е трудно да се намери център за рециклиране, който приема плат за рециклиране.

Ако сте достатъчно хитър, може би ще можете да измислите начин да използвате сами себе си. Тениските могат да се използват като парцали за почистване. Можете да ги нарязвате на размери за почистване на домакинствата. Те правят перфектни парцали за кола маска. Използвайте ги за легла и почистване на домашни любимци или ги дарете като дрипи за приют за домашни любимци за тази цел.

4. Направете фенерчета от старите тениски

Меката и еластична тъкан на тениски прави добри ленти за глава. Ако сте хитър, можете да използвате модел на лентата с лента за глава и инструкции, за да ги изрежете и да ги боите. Може да бъде забавно да се опитате да поставите логото на състезанието, където можете да го видите и да се насладите на паметта. Можете да ги направите сами и вашето семейство. Ако имате ризи от събития, които са облагодетелствани от благотворителни организации за рак, можете да ги дарите на благотворителната организация на оцелелите, особено когато изпитвате загуба на коса по време на лечението.

5. Направете снимка, за да запазите паметта, преди да дарите ризата

Ако искате да запазите паметта от разходката, но не искате да носите тениската, има опции, ако сте достатъчно креативни. Направете снимка на себе си, облечена в ризата и след това подарете ризата за благотворителност. Литературата или цифровата книга на вашите спомени за разходка заемат много по-малко пространство от самата риза. Това също е начин да оставите оцветена или разкъсана риза. Рамката на снимката, така че виждате само неповредените части.

6. Памучни памучни възглавници и възглавници

Много проходилки и бегачи съобщават, че са превърнали ризите в памучни блокчета и са създали палто, юрган или възглавница от расовите си ризи. Можете да залепите номерата на състезателните биберони и на квадратните юргани, както на контрастни тъкани, така и на тениска.

Можете да се наслаждавате на атлетичните си спомени, за да се насладите на гледане на игра по телевизията. Ако имате няколко ризи от благотворителни разходки, може да ги накарате да се дадат на тези, които се обслужват от тази благотворителна организация, като например пациенти с рак, хора, които се възстановяват от сърдечна хирургия и т.н. Можете дори да видите дали те биха приветствали юргана възглавница на благотворителен търг.

7. Рамкирайте ризата и другите си спомени

Изрежете логото от ризата и го очертайте за стената. За големи събития, може да искате да използвате кутия за сянка и да включите състезанието за биберон и медал с тениска като фон. Това е чудесна възможност за състезания, които са особено предизвикателни и се гордеете с постиженията си.

8. Направете чанти

Превърнете ризата си в чанта, за да я използвате за пазаруване или да отидете в салона. Ако сте хитър, можете да намерите модели и инструкции как да направите това онлайн. Не е нужно да носите ризата, за да позволите на хората да знаят за вашето постижение.