Общи митове за отслабване и отслабване

Митове за фитнес упражнения и хранене

Ако сте упражнявали за известно време, вероятно сте се сблъсквали с много информация за упражнения и фитнес. Чували сте фразата "няма болка, няма печалба" и вероятно сте се опитали да затегнете корема си с хрускам . Докато много фитнес митове бързо затихват, все още има много погрешни схващания, които тичат и може да следваш един, без да го знаеш.

Мит № 1: Имам нужда от упражнения, за да работя с моя "долен корем" и да намаля корема ми.

Първо, няма такова нещо като "по-ниски абсолютни". Шестната опаковка, за която отивате, всъщност е един дълъг мускул, наречен rectus abdominis, който се простира от долната част на гърдите до таза. За да работите с корема си, трябва да правите упражнения, насочени към всичките четири мускула: ректуса на корема, вътрешните и външните обвивки и напречния корем.

Второ, да се правите хрускам, няма да ви помогне да получите "шест опаковка", ако имате слой мазнини над коремната област. С други думи, намаляването на място просто не работи. За да виждате мускулите, трябва да намалите телесните мазнини. За повече информация за това и някои страхотни упражнения, проверете Flatten Your Abs .

Мит № 2: Ако не съм болен на следващия ден, не успях да се справя достатъчно.

Много хора използват болки в мускулите като показатели за това колко е добра тяхната тренировка. Въпреки това, мускулната болезненост се причинява от малки сълзи в мускулните влакна и докато се очаква известна болезненост, ако редовно променяте програмата си, болезнено в продължение на дни след тренировката, най-вероятно означава, че сте я прекарали.

Ако сте болен след всяка тренировка, вие не позволявате на тялото ви да се възстанови, което е, когато изпитвате най-много мускулен растеж.

За да намалите шансовете си да получите много възпалено, трябва да се затоплите преди тренировката и да се простирате преди и след това. Трябва също постепенно да увеличавате интензивността си, вместо да излизате от първия си ден.

Ако усетите болезненост, починете за един ден или по-нататък, а след това направете същите упражнения, които са ви причинили възпаление на първо място, но намалете интензивността.

Мит № 3: Ако не мога да тренирам достатъчно често и достатъчно трудно, може и да не го правя.

Общите насоки за отслабване са кардио 4 - 5 пъти седмично за 30-60 минути, както и тренировка за тегло 2-3 пъти седмично.

Някои хора просто нямат време да тренират толкова много и те мислят, тъй като те не могат да направят всичко това, защо НЯМА от това?

Запомнете: Всяко упражнение е по-добро от упражнение, дори ако е само на 15 минути пеша. Да бъдеш физически активен) е доказано, че намалява стреса и те прави по-здравословен. Така че, дори ако не можете да стигнете до фитнес залата, нямате никакво извинение да не правите нещо активно всеки ден. Опитайте някои от тези тренировки на Timesaver.

Мит № 4: Сила обучение ще ме накара да "насипни"

Някои жени избягват тренировки за тегло, защото не искат да се натрупват. Въпреки това, силата обучение е критичен елемент за поддържане на здравословно тегло и укрепване на тялото ви.

Това, което знаят изследователите, е, че средната жена обикновено не спечели от силата на тренировките, защото не разполага с количеството хормони, необходими за изграждането на огромни количества мускули.

Дори мъжете имат трудно време да печелят мускули и това е нещо, което трябва да работите много усилено, мъжки или женски.

Мит № 5: Ако ям повече протеини , мога да изградя големи мускули.

Изграждането на мускулна маса включва две неща: Използване на достатъчно тегло, за да предизвикате мускули над нормалното им ниво на съпротива и да ядете повече калории, отколкото изгаряте. С пълната хипноза за високото съдържание на протеини напоследък е лесно да се смята, че протеинът е най-доброто гориво за изграждане на мускули, но според Американската диетична асоциация мускулите работят върху калориите, така че се нуждаете от трите вида хранителни вещества - въглехидрати, протеини и мазнини ,

Ако консумирате твърде много протеини, рискувате да създадете хранителен дисбаланс, бъбречно напрежение или дехидратация. Плюс това, излишъкът на протеин води до допълнителни калории, които се изгарят или съхраняват. За мускулната маса трябва да включите план за здравословно хранене, както и тренировка, която съчетава кардио упражнения, както и последователно обучение за тежести .