Определяне на фаталните недостатъци на Fitbit Flex Clasp

Вашият Фитнес Тракер Нуждаете се от Band за сигурност?

Много собственици на Fitbit Flex , се борят всеки път, за да го защитят. Закопчалката на групата има зъбче, което да натоварва слота в групата и е много трудно да се направи с една ръка. Освен ако не сте лейди Мери и ще имате романтична рокля на сутринта в Downton Abbey, то просто не струва борбата.

Собствениците на Flex и различни други фитнес групи, които нямат затваряне на катарами, също се оплакват, че не само те са трудни за затваряне, но ги губят, когато паднат незабелязани.

Можете да си представите тротоари, пълни с стада паднали и забравени Fitbits .

Предотвратяване на загубата на вашите фитнес банда, поради свободната закачалка

Сега един предприемач излезе със стилно решение - Bitbelt. Това е обикновен силиконов ръкав, който се плъзга върху скобата, за да я задържите здраво. Можете да смесвате или да подхождате на цветовете. Те имат размери за Force и други по-големи фитнес групи и за Flex и други по-малки групи.

Много други производители са се качили на тази банда, така че може да видите подобни скрепителни елементи, продавани заедно с фитнес групи в големите магазини. Още по-добре, можете да купите bling за вашия Fitbit и други тракери, които ще ги направи фантазия, както и по-сигурни.

Направи си сам решения за сигурност на бандата

Експертът на Сърдечните заболявания д-р Ричард Фогорос изпраща това решение, което ще предотврати загубата на вашите разходи Fitbit. Върнете се в железопътния магазин или водопроводния магазин и купете пакет о-пръстени. О-пръстенът # 41 е правилният размер за Fitbit Force, но ще ви е необходим по-малък размер за Fitbit Flex.

Това трябва да струва само един долар или две и е евтина застраховка за загуба на фитнес група, която струва $ 99 - $ 129. Просто го плъзнете върху закопчалката, за да я запазите. Той казва, че е удобен за носене и ненатрапчив.

Спортният лента "Misfit Shine" решава този проблем, като първо завърта веригата през цикъл на другата лента, така че ако се разхлаби, тази линия ще помогне да я задържите.

Fitbit все още не е предоставил своето решение за Flex, Force или Charge, но Fitbit Charge HR има стандартна ключалка за сигурно затваряне.

Как да си осигурите затваряне на затварянето с Fitbit Flex?

Това няма да реши първоначалния проблем с това, да не разполагате с г-н Бейтс или г-жа О'Брайън, за да ви помогне да го поставите на първо място всеки ден. Решението може да бъде поставянето на стотинка, стотинка или друг тънък твърд предмет под закопчалката до кожата ви. След това, когато натискате закопчалката, за да я затворите, имате твърда повърхност, която да натиснете срещу нея. Това улеснява постигането на добро затваряне.

Ако това все още не работи, ще трябва да се разпаднете и да попитате съпругата си, децата си, прислужниците или случайни непознати, за да ви помогнат да осигурите безопасно вашето Fitbit. Може би никога не трябва да го сваляте? Уви, това не се препоръчва, трябва да се мие под него редовно, за да се предотврати ужилване на китката, обриви и дори инфекции. Докато Flex е водоустойчив, не се препоръчва да се душ с него, плюс това трябва да го свалите, за да го презаредите на всеки няколко дни така или иначе.

Честно казано, моето решение беше да купя отличния Fitbit Charge HR вместо това с катарамата за закопчаване, която е лесна за пускане, излитане и сигурно носене. И не по-рано, отколкото си купих, тогава се влюбих в Apple Watch и включих това.

Оповестяване: Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим обезщетение във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.