Трябва ли да се присъедините към YogaDownload?

Потопете или изтеглете голямо разнообразие от упражнения по йога

Търсите ли начин да подобрите практиката си в йога и да се запитате за използването на онлайн опция? YogaDownload е популярен доставчик на видео и аудио уроци по йога. С месечен абонамент можете да предавате поточно видеоклиповете онлайн или да ги изтегляте на вашето устройство по избор. Има и опция за закупуване на класове поотделно, ако не сте напълно готови да се ангажирате с месечен план.

С набор от възможности за абонамент и огромно разнообразие от класове, този сайт може да бъде истински актив за Вашата домашна практика. Любителите на музиката също трябва да са сигурни, че могат да проверят широката гама от йога музика, които се предлагат.

Класове на разположение на YogaDownload

С класове в над 40 стила на четири различни нива на йога опит, наистина има нещо за всеки на този сайт. Стилът включва Виняса , Хата , Кундалини , Форест (включително някои интензиви с участието на основателя Ана Форест), Ащанга , Ийенгар , Мощност , Живамукти , Възстановителни и Ин, както и някои класове Пилатес, Баре и Детски.

Можете също така да избирате видеоклипове по степен на интензивност и продължителност (от 5 до 80 минути). Аудио класове също са на разположение, ако предпочитате. Много от аудиорекламите са придружени от принтирани полюсни ръководства, които да ви помогнат да ги следвате, но тъй като няма други визуални инструкции, тези класове са най-подходящи за хора, които вече са запознати с позата йога.

Въпреки че в списъка на учителите липсват разпознаваемите имена, присъстващи на някои други уебсайтове, цялостното качество на инструкциите е отлично. Положенията са обяснени добре и последователността е творческа. В междинно ниво ниво, можете да получите хубаво разнообразие от пози, включително някои, които са малко на разстояние от победен път.

Йога за изтегляне е в онлайн видео игра за повече от 10 години, така че техният обратно каталог е дълбок. Те също така продължават редовно да добавят класове, така че винаги ще има нов избор.

Каква е цената?

Над 100 класа са на разположение за поток безплатно без членство, което е чудесен начин да опитате, преди да купите. Еднократните покупки на отделни класове обикновено са под $ 10, в зависимост от дължината, отново без ангажимент за абонамент.

Абонаментният план има смисъл, ако ще използвате повече от няколко класа месечно. Всички абонаменти включват неограничен стрийминг, с ценови нива за четири изтегляния или неограничени изтегляния. И двете опции са под $ 20 на месец, а има и ценови проби за заплащане за три месеца или една година. Те са имали въвеждащо двуседмично предложение за $ 1. Текущата ценова информация е достъпна на страницата й за оферти за абонамент за изтегляне на йога.

Почувствай музиката

Един от факторите, които биха могли да накарат везните в полза на YogaDownload над състезанието, е тяхната библиотека за музика, която също се предлага с абонамент. Художниците включват ктиртанските звезди като Джай Утал, Кришна Дас, Уейд Имре Морисет и Шон Джонсън, както и фаворити като DJ Drez и MC Yogi сред много други.

Ако сте в нова възраст / йога музика, тук има огромен избор.