Как ходенето може да ви отнеме в затвора

Ходенето е толкова здравословна, чудесна дейност, нали? Но може да се окажете на грешната страна на закона, да рискувате билет, да сте глоба или да арестувате. Не всички тези движещи се нарушения ще ви съберат зад решетките, но може да получите призовка, за да се явите в съда.

1 - Защо Walker пресича пътя? Jaywalking

Не ходи сигнал. © Thinkstock / Стейби / Гети

Виновен, ваша чест. I jaywalk, както и много от моите читатели според анкета. Имах много преживявания близо до смъртта, докато законно преминах с пешеходен знак - шофьорите въртящи се надясно, шофьори, завиващи наляво, шофьори, които не ме виждат на пресечката. Мисля, че пресичайки по-надолу по улицата, където има само два начина да търсите трафик, може да е по-безопасно. За щастие това не е престъпление. Ако желаете да избегнете билет, пресечете само на маркирани пресечки и спазвайте всички сигнали за пешеходци.

2 - Къде съм аз? Преминаването забранено

Не преминавай. Уенди Бъмгарднер ©

Независимо дали проследявате носа, картата или GPS , можете да стигнете до мястото, където не би трябвало да сте. Проследих онова, което изглеждаше като обществена пътека и завърши в затворена общност, изправена пред охраната. Може да се окажете с нетърпение да погледнете неправилната страна на пушка, опепелена от разочарован собственик на жилища, който мисли, че сте крадец или вихрушка след като сте следвали пътека, завършила в задния двор. Следете за "Частна собственост" и "Без пресичане" при всяко изключване на тротоара. Не вярвайте на картите (отпечатани или GPS), за да ви кажа дали дадена улица или път е публична или има ограничен достъп. Можеш да те закараш в затвора и да се нуждаеш от гаранция.

3 - Не вземайте оръжията си в града - Нарушения на оръжията

Уенди Бъмгарднер ©

Може да носите незаконно оръжие и да не го осъзнавате. Може би този пипер спрей е правен във вашия квартал, но не е, когато отидете в центъра. Вашият швейцарски армейски нож беше легален и полезен, докато не сте заобиколили кметството, за да се насладите на новата стенопис, а след това стана оръжие на терорист. Може да имате скрито разрешение за пренасяне на огнестрелно оръжие, но това може да не се допуска, когато тръгвате по пътя към училищната собственост. За да не останете в затвора, трябва да проучите и да знаете закона във всяка юрисдикция, през която минавате.

4 - Моля, не яжте маргаритки - унищожаване на публична собственост

Мейн - Бакстър държавен парк. Ръсел Кей / Сандра-Лий Пиппс / The Image Bank / Getty

Вземете само спомени и оставете само отпечатъци. Не избирайте диви цветя върху публична собственост. Те са там, за да се наслаждаваме на всички. Останете по пътеката и не стъпвайте на тревата или командата за превключване. Контролирайте своя домашен любимец Учете децата си да обичат и уважават природата, да не я изкореняват и да я вземат вкъщи. Ако нарушите това, заслужавате билета или пътуване до затвора в моята книга.

5 - Няма да го пропускат - кражба

Уенди Бъмгарднер ©

Били ли са избрали ябълка, домат или нарцис от двора на съседа, без тяхното разрешение? Спри, крадец! Намерихте ли рекорден резултат, който имаше законен собственик, който трябваше да опитате да го върнете? Може би това са "пазачи на находчивици, губещи плачове", но може би това е кражба. Трябва да сте сигурни, че всичко, което занесете вкъщи, наистина е изоставено. В противен случай може да обяснявате на съдията, докато носите оранжев гащеризон.

6 - Когато трябва да отидете - Обществена уриниране / неефективна експозиция

Уенди Бъмгарднер ©

Ние хората с по-малки пикочни мехури, които обичат да ходят на дълги разходки, могат да се окажат на грешната страна на закона. Докато бързо пътуване до близкия храст може да изглежда невинно, има места, където това може да ви арестува и в най-лошия случай да бъде обвинен в сексуално престъпление.

| Повече ▼

7 - Аз ще отида да те хвана за това! нападение

Атакуващ полюс. Уенди Бъмгарднер ©

Нападението се определя като думи или действия, които карат другите да мислят, че заплашвате да ги навредите. Как може да се случи това? Кажи, че ходя по тротоара, когато шофьорът бързо се върне надолу по алеята си и почти ме удари. Аз крещя и извикам юмрук към нея, последвайки да размахвам полюшките й. Тя натиска 911 на телефона си за кола. Сега трябва да го кажа на хубавия полицай.

8 - Нека да получим физическа работа - Батерия

Уенди Бъмгарднер ©

Батерията е умишлен контакт с друго лице, което причинява вреда или е обидно. Нека да вземем същата ситуация, както по-горе - една кола почти се връща над мен на тротоара. Водачът излиза от колата и ние започваме да викаме един към друг. Толкова съм разстроена, че я плюя. Това е обидно и може да доведе до зареждане на батерията. Или може би ще я изтръгна с моя стълб, за да я отклоня. Това определено е батерия. Не позволявайте на пешеходеца, еквивалентен на ярост на пътя, да ви изпрати в затвора. Безопасното отстъпление е по-добрата част от храбростта.

9 - Роуминг диви и свободни - Leash и Scooper Закони

Колелото на кучето. © EdCorey / Depositphotos.com

Пътуващите с кучета трябва да са наясно със законите за каишката и домашните отпадъци, където и да се бродят. Билетите и глобите са възможни, както и съдебните дела, ако кучето ви хапе някой. Може би няма да отидете в затвора, но вашият домашен любимец може да бъде задържан, ако нападне лице или друго куче. Бъдете отговорен спътник на вашия домашен любимец и следвайте поучасващите спарителни закони вярно. Обучавайте домашния си любимец до петите и ходете на кратко каишка.

10 - Прекратяване на прекалено дълго - Затъмнение

Седейки на пейка в Glacier National Park. Уенди Бъмгарднер ©

Преминахте дългия си тренировъчен разход и сега се наслаждавате на седене в парка, хората, които гледат. Но Офицер приятелски натиска пейка с нощницата си и ви казва, че е време да се движат заедно. Ти вече не си почиваш, а ти се забавляваш. Пътниците също могат да се държат против законите за затваряне, времето за отваряне и затваряне на парковете и други местни закони, целящи да предпазят хората от създаването на лагера. Вероятно не ви помага да сте потни, миризливи и да носите стара флашка. Просто благодаря на хубавия офицер и се движи.