FitStar йога с Тара Stiles App преглед

FitStar йога е приложение за йога от хората зад популярното приложение за обучение FitStar. В йога итерация функции инструкция от Strala Йога основателка Тара Stiles. Това приложение се откроява от тълпата по няколко причини. Най-забележимо е способността на приложението да създава персонализирана сесия за вас, въпреки че има и опция за избор на вече съществуващи рутинни процедури.

Другото нововъведение е, че приложението е напълно интегрирано в онлайн сайтовете за социални контакти.

Приготвяме се да започнем

Първоначалното изтегляне на FitStar йога е безплатно, но става ясно, че получавате достъп само до малка част от функциите на приложението, освен ако не надхвърлите нивото на премия, което струва $ 7.99 на месеци или $ 39.99 за една година.

След като влезете в приложението (което можете да направите чрез Facebook, макар че ви препоръчваме да прочетете внимателно Общите условия, ако сте загрижени за поверителността си), ще бъдете подканени да изберете нивото на йога: начинаещ, или експерт. После вие ​​сте в 20-минутна въвеждаща последователност, за да прецените дали сте избрали подходящото ниво на опит. (Можете да го направите, ако не успеете да започнете йога точно тогава.) Избрах напреднала практика и открих, че интензивността е доста спокойна. Тази интроуправна сесия предлага добър дегустатор на това, какви ще са персонализираните класове по йога и се развива доста гладко, забележително подобрение в сравнение с предишните опити за такъв тип технологии.

По време на сесията има възможност да посочите дали някои поза са твърде трудни, прекалено лесни или просто прав, но не се притеснявайте, ако пропуснете тези знаци, тъй като имате още шанс да прегледате избраните пози в края на тренировката. След тази първоначална оценка е време да решите дали искате да направите пони за версията на първо ниво на приложението.

Как работи

Има два вида сесии на FitStar Yoga: Персонализиран и свободен стил. Персонализираните тренировки вземат под внимание нивото ви на практикуване, включително и начина, по който сте оценили предизвикателни пози за вашите предишни сесии. Свободните последователности, които ще бъдат увеличавани ежемесечно, са предварително настроени (т.е. едни и същи за всички) и се фокусират върху популярни теми като бедрата, ядрото, баланса и преди лягане .

На основното (безплатно) ниво получавате само една 20-минутна персонализирана йога сесия на седмица, както и достъп до една свободна сесия по Ваш избор. На ниво Premium получавате неограничен достъп до всичко, плюс възможността да персонализирате персонализираните си сесии, като промените продължителността и интензивността, така че да съответстват на графика и нуждите ви. Персонализираните сесии се подреждат за Вас въз основа на отговора ви на предишни класове.

общност

Приложението FitStar Yoga предлага много възможности да се свържете с общността на потребителите за мотивация и съвети. Можете да свържете приложението със съществуващите си социални медийни профили във Facebook и Twitter, за да ги актуализирате всеки път, когато правите йога или като технология за проследяване на фитнес като Fitbit, MyFitnessPal или UP by Jawbone. Също толкова важно, можете да се откажете от споделянето доста лесно.

Има вътрешна система от значки, които се присъждат при приключване на сесиите, ако сте мотивирани от такива неща. Можете също да настроите приложението да ви напомня да работите и да ви предупреждаваме за дейностите на приятелите си, ако искате.

Трябва ли да го получите?

FitStar йога е реализацията на вида персонализиран виртуален виртуален учител по йога, който някои от нас са си представяли, откакто Wii Fit Yoga е представена през 2008 година. Технологията най-накрая е завладяла съня по много начини. Това определено е най-интегрираното, безпроблемно приложение от вида, което съм опитал. Това би могло да бъде истинска полза за хората, които искат да правят йога у дома , особено тези, които имат поне малко йога опит.

Не можах да видя последователността на начинаещи, но обикновено се чувствам като по-практично време с учител, което е необходимо за абсолютно начинаещи. Това приложение със сигурност може да увеличи съществуващата йога. Социалните / мотивационните аспекти не са много важни за мен, но те са там за хората, които ги искат. Моят съвет е да изтеглите приложението и да опитате първоначалната сесия. Това ще ви даде доста добра представа какво да очаквате. Ако все още сте на оградата след това, винаги можете да останете с основната версия и да надстроите по-късно, ако сметнете за полезно.