Как тренировка за теглото подобрява отслабването и се занимава със затлъстяването

Защо поддържането на мускулна и костна маса ви помага да отслабвате

Теглото обучение е съществена част от поддържане на здравословно тегло и може да увеличи усилията загуба на тегло . Изследванията показват, че физическата активност е най-важният аспект на поддържането на теглото, затова бъдете сигурни, че поддържате здравословно ниво на движение, за да се борите със затлъстяването. Ето как се вписва теглото в уравнението, когато се опитвате да запазите паунда.

5 тежести програми за обучение за максимална загуба на тегло

Може да сте запознати с извършването на известен брой повторения на редица различни машини, но динамичното тренировка, където всеки ъгъл на мускула е подсилен и вие се учите да влачите влака с активно движение, може да подобрите силата си и да увеличите максимално загуба на тегло в процеса. Ето пет програми за динамично трениране на теглото, предназначени да преместят това число върху скалите и да предотвратят възвръщане на теглото. Имайте предвид, че в тези програми ще се движите повече, отколкото бихте могли, в стандартна тренировка за тренировка. Тук са включени програмите за схеми и зареждания тип bootcamp :

Тегло работа и аеробика отидете ръка в ръка

Както е обяснено в тази най-висока класа изгаряне на мазнини статия , няма преки пътища с тегло обучение за загуба на мазнини. Както бе споменато по-горе, вдигането на тежести, като същевременно включва аеробно упражнение, може да усили тренировката и да ви даде най-добрата тренировка.

Правенето на умерено интензивен джогинг или групова аеробика или цикъл на въртене за един час може да изгори около 800 калории или повече, в зависимост от интензивността. Чрез свързване на тежестите с аеробно упражнение ще изразходвате повече енергия, отколкото бихте направили, като направите сесия за статични тежести. По този начин тренировката за тежести върви ръка за ръка с аеробното упражнение .

Чрез комбинирането на тези две техники за тренировка заедно, например в програма за обучение на вериги, подобрявате качеството и интензивността на вашата тренировка.

Изграждане на мускули за изгаряне на повече калории

Въпреки че тренировката по статично тегло изгражда мускулите, ако се прави правилно и последователно и мускулите използват повече метаболитна енергия от мазнините, това предимство може да се увеличи, ако се съчетае с упражнения с висока интензивност, за да се получи по-изразено "afterburn" тренировка. Статичното тегло обучение не произвежда толкова значителни калорични разходи, колкото калориите, изразходвани в силна верига, bootcamp или програма тип интервал.

Перфектната комбинация от тренировки за тегло и друга физическа активност

В обобщение, тренировка за теглото може да бъде част от успешната програма за обучение за загуба на мазнини. Но трябва да включите аеробно и за предпочитане анаеробно ( високо интензивно ) обучение за движение, така че да сте сигурни, че достигате разумно ниво на енергийни разходи и да изгорите най-много калории всеки път, когато тренирате. Тъй като се научавате как да използвате тренировка за теглото в усилията си за отслабване и поддържане на теглото, продължавайте да се опитвате да подобрите и преработвате тренировъчната програма, така че да не се отегчавате или да не изгаряте, като правите същото.

Поддържайте го свежо и намерете перфектната комбинация от тренировъчни техники, които работят за вас.