Дейзи Фуентес Пилатес за Nintendo Wii Ð Ðμвю

Когато виртуалната инструкция не се сравни с истинското нещо

Телевизионна личност Дейзи Фуентес е дългогодишен защитник на Пилатес , така че е подходящо да създаде подходящо озаглавена видео игра за Daisy Fuentes Pilates за Nintendo Wii. Технологията Wii - в този случай бордът за равновесие и дистанционният сензор - изглежда предлагат вълнуващи нови начини да научите Пилатес и да прецизирате собствената си практика, но тренировъчната програма на Fuentes не успява да осъзнае този потенциал.

От 5 минути бягане на място, бос на твърда повърхност; до лоша демонстрация на упражнения; неподходящ акцент върху неща като времето за упражнения, променящата се природа и необяснимо дългите периоди на почивка, това полу-Пилатес опит оставя много да бъде желано.

описание

Професионалисти

Против

Експертна проверка

Опитът на Дейзи Фуентес Пилатес беше първото ми представяне на платката за баланс на Wii и интерактивната технология за дистанционни сензори. От това, което чух, мислех, че Wii ще бъде страхотна тренировка и инструмент за преподаване на Пилатес. Някой ден може да е.

Както се оказа, никога дори не се качвате в баланса и програмата не проследява как използвате тялото си изобщо - нещо толкова важно в Пилатес. Всъщност програмата се фиксира, като се уверите, че се движите във времето с анимацията на екрана. Това е важно ли? Очаквах много повече от борда на баланса и отдалечено. Например, използването на сензорната технология за отразяване на важни аспекти на движението на Пилатес, като стабилността на таза или горната част на тялото, би било невероятно полезно.

Можете да изберете кратка тренировка или по-дълга, "класическа" тренировка, но нито пък предлага истински вкус на дълбочината на пилатес мат. От 10-те предлагани упражнения, повечето от тях са странно модифицирани. Пилатесът на врата , който обикновено е усъвършенствано упражнение, се превръща в непознат. Другите се извършват неправилно, като екстремни стрелки, които се извършват многократно с лошо подравняване на крака и тазобедрената става. Няма реална прогресия между различните нива. Прогресирането просто означава повече повторение.

Дейзи Фуентес се обучава с Мари Уинсър и е говорител на Уинсор Пилатес . Тук тя изглежда като един вид домакиня. Упражненията и тренировките са демонстрирани от анимацията на Фуентес: анимация толкова тънка, с дълги нозе и глупости. Чудех се какво ли е. Но по-важното е, че анимация, такава, с крака на крака, е невъзможно да се види доброто подравняване на крака, а не да се обръща внимание на това, толкова негъвкаво в средната и долната част на гръбнака, липсва важно гръбначно артикулация и по такъв начин хипер- несигурно движение.

Долния ред

Ако търсите добра тренировка, потърсете другаде. Има много начини да се наслаждавате на практиката си, независимо дали приемате студентски клас или инвестирате в голям пилатен DVD комплект .