10 Признаци Вие сте твърд бегач

Преминахте ли покрай линията от обикновен, спокоен бегач до твърд, твърд?

Вижте колко от тези жизненоважни характеристики и изпълнения можете да проверите.

1 - Вие правите неловко, болезнени изрази, докато бягате.

Антон иска / Гети

Всеки път, когато провеждам състезание и получавам официалните расови снимки, рядко виждам ласкателно. Фотографите обикновено ме хващат с много болезнено изражение на лицето ми. Въпреки че не бих купил и оформял снимките, те все още напомнят, че се приближих до границите си.

2 - Завършихте състезание или бягате с кърваво коляно (или друго тяло).

PM Изображения / Getty

Понякога падаме, когато бягаме, и може да има кръв. Тя ужилва, но също така ви дава някои труднополезни бегачи.

3 - Тичаш в дъжда.

Джъстин Кейп / Гети

Независимо дали сте готови да се кандидатирате в дъжд или неочаквано сте се хванали в някои душове, сигурен сте, че сте се почувствали доста трудно, докато се промъквате през локви и избърсвате капките от лицето си. Ако тичаш в дъжда, можеш да подобриш умствената си твърдост и всъщност да бъдеш забавно, стига да следваш тези съвети за тичане в дъжда.

4 - Плюеш, докато тичаш.

Дийн Мухтаропулос / Гети

Да, това е грубо, но понякога просто чувствате нуждата да плюете, докато бягате. Това ще ви накара да се почувствате по-добре и доста трудно. Просто не забравяйте да се огледате около вас за други бегачи, преди плюшката да излети от устата ви.

Също така вижте: Етикет Съвети за състезания

5 - Хвърляте неща на земята по време на състезания.

Крис МакГрат / Гети

Да, обикновено можете да намерите контейнери за боклук на водните станции, но организаторите на състезания и доброволците не очакват всеки да вземе хартиените си чаши там. Добре е, ако минавате през кутиите за боклук и хвърляте чашата си на земята. И тъй като всеки състезател, който някога победоносно е хвърлял празната си чаша на земята по време на състезание, знае, че е доста твърд. (Разбира се, всички състезатели знаят, че хвърлят обвивки или бутилки на земята, когато НЕ се движат в състезания е голям faux pas.)

6 - Вие сте се мръсни по време на бягство.

Уудс Уайткрофт / Гети

Независимо дали правите следа или кална надпревара, слизането и мръсността е не само забавно, но се чувствате като истински бегач със суха кал на краката си.

7 - Вие сте изхвърлили вода по главата си по време на състезание.

CaiaImage / Getty

Понякога сте толкова горещи по време на състезание, че не ви е грижа как изглеждате напълно намокрени. Не само, че дъмпинговата вода навсякъде по главата ви кара да се чувствате доста здрава, тя също е добра стратегия за охлаждане на тялото надолу и предотвратяване на свързани с топлината въпроси, като изчерпване на топлината . Внимавайте, когато направите това: Гледайте краката си. Опитайте се да изхвърлите водата на главата си, без да намокрите краката си, тъй като мокрите чорапи и обувки могат да доведат до мехури за крака .

8 - Вие сте отишли ​​в банята в гората.

Студио Яги / Гети

Всички бегачи в крайна сметка се намират в ситуация, когато трябва да тръгнат ... веднага и няма баня. Това не е нещо, за което непрекъснато се хвалят бегачите, но има известна отличителна значка сред бегачите, които се движат в природата, когато природата ги нарича.

Ако знаете, че ще се движите някъде, без достъп до бани, не забравяйте да сте готови за доставки в случай, че трябва да отидете. Винаги можете да опаковате някои тъкани или кърпички в шорти и състезателни колани.

Вижте също: Смущаващи текущи проблеми

9 - Ти си бягал в снега.

Йордания Сименс / Гети

Не само, че се движите в снега, за да се почувствате като твърд бегач, но може да бъде забавно и красиво преживяване, стига да следвате някои съвети за безопасност и предпазни мерки за снегопочистване .

10 - Направихте маратон.

Даниел Зухник / Гети

"В маратоните няма преки пътища, така че всеки, който е маратон, работи усилено." - Джефри Хоровиц.

Да, ако сте завършили състезание от 26,2 мили, вие сте официално жизненоважни.

Вижте също: 26 мисли, които имате по време на маратон