Как да постигнете успех в диетата на South Beach

От познаването на науката зад планирането на хранене, тези съвети могат да ви помогнат

Ако току-що започвате с диета "Южен бряг", вероятно сте готови да получите обещаните резултати. Тази диета се гордее със загуба на тегло и мазнини, подобрен метаболизъм, стабилизирани нива на кръвната захар и понижени апетита за захар и боклуци. Това също е диетолог, създаден от лекар, който е здрав за сърцето и насърчава балансиран подход към храненето за цял живот.

Диетата на South Beach беше създадена през 2003 г. от д-р Артър Агатон, който забеляза, че пациентите на диетата на Аткинс губят тегло и корема. Като кардиолог, той е бил обезпокоен от количеството на наситените мазнини на Аткинс, така че той развива свой собствен протеин с ниско съдържание на въглехидрати диета, която е по-ниска в наситените мазнини.

Макар че може да изглежда стриктно в началото, тази диета е предназначена да стартира загуба на тегло. Ето няколко начина да постигнете максимален успех в този трифазен план за диета.

Направете вашите изследвания

Това е чудесно, за да можете да намерите безплатна информация за South Beach Diet онлайн, но наистина няма заместител на четенето на оригиналните книги от д-р Артър Агатон. Преди да започнете каквато и да е диета, важно е да знаете за какво става въпрос и да разберете подробно причините за избор на храна, който ще направите. Има няколко различни книги за South Beach Diet, които можете да поръчате онлайн или да изтеглите направо във вашия Kindle.

Докато не получите копието си от книгата, ще разполагаме с много ресурси на South Beach Diet на този сайт. Освен това можете да проверите сайта South Beach Diet за повече информация.

Запознайте се с Фаза 1

Има три фази от диетата на South Beach. Фаза 1 е най-рестриктивна (без плодове, зърна, нишесте или алкохол) и продължава една до две седмици, за да помогне на тялото ви да се рестартира и свикне с изгаряне на мазнини вместо въглехидрати за гориво.

След това ще можете бавно да добавяте храни с въглехидрати обратно в диетата си. Ето какво ви е разрешено да ядете на Фаза 1, в различни количества:

Намаляване на стреса при планиране на храненето

Когато започнете нов начин на хранене, е изключително важно да планирате предварително храненията си и избора на храна, така че да не се окажете в извънредна ситуация с храната, което е, когато сте толкова гладни, че в крайна сметка ще вземете най-близкото ядливо нещо в гледка. Това наистина не може да бъде достатъчно подчертано; намаляването на нивата на кръвната захар е сигурен начин да удуете диетата си. Преди началото на седмицата планирайте ядене от по пет до седем дни (по-малко, ако правите големи порции и ще имате остатъци за ядене) и направете пазаруването си с хранителни стоки. Не забравяйте да погледнете напред към Фаза 2 на Диетата на South Beach .

Ако не разполагате с време за хранене план или готвене, или просто не е във вашия рулева кабина, уеб сайт South Beach Diet предлага напълно готови ястия, които се доставят право към вашия дом.

Това отнема догадки от разбирането на размера на порциите и какво да купуват.

Получавам подкрепа

Това може да бъде най-важният фактор за всички. Получаването на подкрепа от близки и приятели или намирането на някой друг, който да прави диета, може да ви помогне да се придържате към него.

Има и онлайн дискусионни форуми, както и групи във Facebook, където можете да задавате въпроси, да получавате подкрепа за новите стъпки, които предприемате, да намерите помощ чрез грубите кръпки и да чатите с хора, които имат подобни цели.

Първата седмица от всеки нов начин на хранене може да бъде предизвикателство. Знайте, че ще има неравномерни петна, особено когато тялото ви свикне с храни, които преди това не са се върнали в храненето ви толкова често, или готвени по този конкретен начин или някога.

Дайте ми състрадание, ако правите невнимателни грешки, и останете ентусиазирани от вашата трансформация. Не забравяйте, че тези питателни храни са предназначени да подобрят здравето ви и да омаловажат талията ви.

> Източници:

> Диета на Южния плаж. Как работи .

> Диета на Южния плаж. Преглед на плана.

> Диета на Южния плаж. Науката .