Подправки, разрешени на диета в South Beach

Добавяне на удар на вкус при спазване на плана

Независимо дали сте на диета или не, подправките често могат да направят храната. Те предлагат удара на вкуса, който може да издигне дори най-простите храни, като същевременно осигурява богато усещане за уста, което често липсва в храни с ниско съдържание на мазнини.

Ароматът беше един от аспектите, които създателите на Диетата на South Beach се фокусираха върху разработването на плана си за отслабване. Подправките ви осигуряват платно от вкус и могат да ви помогнат да избегнете усещането за лишения, което може да се развие при започване на диета.

Като замените калориите за вкус, можете да се наслаждавате на храната си и да се чувствате по-добре за себе си, като се придържате към правилата на плана.

Цели на диетата на South Beach

Диетата на South Beach не е бърз план за отслабване, а по-скоро структурирана програма за начин на живот, изложена в три основни стъпки:

Приемливи подправки на диетата на South Beach

Доколкото се отнася до подправките, можете да ги добавите към всяко хранене във всяка фаза, ако те са по-малко от 35 калории и три грама въглехидрати на порция.

Списъкът от подправки на South Beach Diet е почти в синхрон с други планове за ниско съдържание на въглехидрати .

Основният не-нос са скритите захари и въглехидрати. Това изисква да прочетете внимателно етикетите на съставките, когато пазарувате.

Сред подправките на South Beach Diet "do" списък:

Подправки, които трябва да се избягват на диетата на South Beach

Няма кетчуп? За съжаление тази богата на захар подправка е твърдо в списъка на South Beach Diet "не". Освен това, най-вероятно ще трябва да преминете на всякакви подправки на основата на домати, както и най-добре подготвените азиатски сосове, при които захарта е почти неизбежно включена.

Топ 10 подправки, които да избягвате на South Beach Diet включват:

И накрая, при готвенето, един от трикове, които да помогнат за преодоляването на желанието за масло, е да замени маслото със спрей "Не мога да повярвам, че не е масло". Това не само ограничава приема, но и осигурява допълнителен поп вкус, когато готвите постно отрязани меса, птици или морски дарове.