Какво можете да пиете по диетата на South Beach

Целта на South Beach Diet е да ви помогне да намалите теглото си, да изгаряте мазнините и да балансирате кръвната си захар - и в услуга на тази цел, премахва рафинирани въглехидрати, зърнени храни, бобови растения, захарни напитки и алкохол във Фаза 1 най-строгата фаза от диетата.

Във фаза 2 добавите някои скорбяла зеленчуци, боб, бобови растения, плодове (но не и плодови сокове) и цели зърна.

Вие оставате в тази фаза, докато не достигнете теглото си.

Във фаза 3 можете да добавите голямо разнообразие от храни с умереност.

Така че, като се има предвид, че всяка напитка, подсладена със захар, не е на въпроса за South Beach, какво пиете, когато искате сладки, освежаващи напитки?

Правила за напитките

За щастие диетата очертава правилата си за напитките толкова ясно, колкото и храните. Основните правила за напитките са:

Идеи за напитки

Като се вземат предвид правилата, ето списък на това, което може да имате без вина за различните фази на тази диета.

Алкохолни напитки на диетата на South Beach

Сухото вино се предпочита, умерено и с хранене. Ограничете до 1 до 2 порции от по 4 унции всяка.

Тези напитки могат да се консумират на ограничена основа, може би веднъж или два пъти седмично:

Вижте останалите списъци с ястия от Саут Бийч .

Съвети за успех

Напиши си домашното. Знанието е сила. Прочетете, прочетете, прочетете всичко за Диетата на Саут Бийч, преди да се потопите, за да можете да се подготвите, да направите място в хладилника и килера за отговарящи на изискванията храни и да получите вашето семейство на борда, ако е необходимо.

Изтеглете списъците с храни. Има три фази в диетата на South Beach. Първата фаза, която продължава две седмици, е най-рестриктивна. Повече въглехидрати ще бъдат повторно въведени в следващите две фази.

Планирайте седмичните си менюта. Успехът на всяка диета се измерва от това колко сте готови с наличната храна и планираните менюта. Тя се откъсва от просто "грабването на нещо", защото нямате съставките на ръка.

Изграждане на система за поддръжка. Приятели, семейства, официални групи за подкрепа са важни всеки път, когато промените начина, по който ядете. Отнема време, за да се адаптирате и някой, който да отскочи отчаянието ви, е добро нещо (при условие, че нямат нищо против).

> Източник

> Ръководство за диета в South Beach. PDF формат.