Как да намерите евтини бягащи пътеки

Получаване на най-качествената бягаща пътека за вашите тренировки на най-ниска цена

Когато сте готови да получите неблагодарна, искате да спестите пари и да получите един евтин. Но не е задължително да си купувате евтина бягаща пътечка - искате неблагодарна, която да е с добро качество, която можете да намерите за изгодна цена. Научете недостатъците и как да похарчите по-малко на неблагодарна, която ще подкрепи вашите тренировки за здраве и фитнес .

Недостатъците на евтините бягащи пътеки

Един вид евтина бягаща пътека е с ниска цена, но също така е с ниско качество, мощност и издръжливост.

Повечето моторизирани пътечки за подготовка за продажба на дребно под 1000 долара са по-малко здрави, имат по-малко мощен двигател и имат по-малко възможности за тренировка. В резултат на това те може да не работят добре за по-тежки бегачи и пешеходци. Необходим е по-мощен двигател с най-малко 2,5 конски сили (CHP) за скорости на движение и по-големи тегла на потребителите. Без мощен мотор или здрава рамка, бягащата пътечка може да се разпадне по-често при нормална употреба.

Можете също да видите ръчни бягащи пътеки за продажба за $ 200 или по-малко. Те имат много недостатъци, тъй като те имат стръмен наклон, малко функции и често имат по-малко здрава конструкция.

Добрата новина е, че цялостното качество на бягащите пътеки се е подобрявало в по-ниските ценови точки през десетилетието, особено при сгъваемите бягащи пътеки, според експерта от Форд Уотърс. Но винаги трябва да мислите два пъти за закупуване на евтина нова неблагодарна, освен ако не е скромна отстъпка от предложената от производителя цена на дребно от над $ 1000.

Докато може да видите нови бягащи пътеки в Walmart, Target и други големи търговци на дребно за под $ 500, най-добре е да ги предадете.

Намиране на нови бягащи пътеки за евтини

Най-доброто време от годината за намиране на отстъпки за новите бягащи пътеки е през януари, тъй като търговците на дребно се обръщат към хората, които са направили фитнес резолюции. Вторият кръг от отстъпки се вижда през юни, тъй като търговците на дребно искат да изчистят инвентара, за да възстановят новите модели, които ще излязат през следващите няколко месеца.

Това е и ниският сезон за закупуване на бягащи пътеки и може дори да сте в състояние да преговаряте за сделка в някои магазини или да имате доставка и настройка, вместо да изисквате отделна такса.

Подовите модели често ще бъдат рязко дисконтирани, тъй като те са леко използвани. Имайте предвид, че те вече са сглобени, което ги прави по-трудни за доставка и приемане във вашия дом.

Купуване на употребявани бягащи пътеки

Вместо да плащате стотици долари и все още да получите нискокачествена бягаща пътечка, е по-мъдро да пазарувате за използвана висококачествена бягаща пътека за същата цена или по-малко. Много хора продават почти неизползваните си пътеки, тъй като резолюциите от Нова година изчезват.

Вашата първа стъпка е да изследвате качествени характеристики на неблагодарна, марки и модели. Трябва да знаете какво да търсите в домашна неблагодарна, за да можете да прецените какво намирате.

Намиране на изгодни оферти за качеството на използваните бягащи пътеки

Това са места за търсене на използвани бягащи пътеки:

Недостатъци при закупуването на употребявана бягаща пътека

Има тези капани, за да се избегнат: