Нискомаслени млечни продукти за диетата на South Beach

Промяна на препоръките

Диетата на South Beach се фокусира върху избора на точните мазнини и правилните въглехидрати за здраве и загуба на тегло. Неговият създател, кардиолог Артър Агаторт, ревизира храната няколко пъти от първоначалната книга през 2003 година. Някои от най-значимите промени са били дали е разрешено да се дадат млечни продукти и какви видове млечни продукти се препоръчват.

В първоначалния план са разрешени само малки количества мляко без мазнини или без мазнини. Това се увеличава през 2004 г., когато позволяваше на повечето нискомаслени млечни продукти, които не са били подсладени, но в ограничени количества. Диетата има за цел намаляването на консумацията на наситени мазнини, вместо да елиминира мазнините Тъй като пълноценното мляко и сметаната съдържат наситени мазнини, оригиналната диета на South Beach ви ограничава до млечни продукти с намалено съдържание на мазнини. Повечето форми на сирене са с високо съдържание на наситени мазнини и техните количества са ограничени по тази диета.

Този съвет беше променен още десетилетие по-късно, когато изследванията показаха, че пълномаслените млечни продукти показват по-скоро защитни, отколкото вредни ефекти върху холестерола и липидите в кръвта. В резултат на това сайтът South Beach Diet посочва, че млечните продукти с пълномаслено мляко се предпочитат пред продуктите с ниско съдържание на мазнини и немаслени продукти. Проверете текущите издания на книгите на South Beach Diet и информацията за уебсайта, ако следвате този план.

Саут Бийч Диета фаза първа млечни продукти

Първата фаза от диетата е насочена към значително намаляване на простите въглехидрати чрез ограничаване на видовете храна, които ядете, вместо да броите въглехидратите. Това е да се намали гликемичното въздействие на храната и да се стимулира по-бързо загуба на тегло. Млечните продукти съдържат въглехидрати, естествено под формата на захари, и ще имат повече, ако са подсладени.

С по-новите препоръки за диетата на South Beach от 2016 г., вие сте позволени пълномаслени млечни продукти, ограничени до две порции на ден, като част от дневните си протеинови добавки. Доставката е 1 чаша.

Незалепеното кокосово мляко се брои под "ядки и семена" и се ограничава до 1/4 чаша.

Това е драматична промяна от предишните препоръки за "Джай Бий Диет", които бяха за 2 чаши дневно намалени мазнини и неподсладени млечни продукти. Тази промяна беше направена, за да отрази настоящите медицински изследвания. Все още трябва да избягвате допълнителни захари в млечните продукти, но вече нямате загриженост относно съдържанието на мазнини.

Млечни продукти на диета Фаза 2 на South Beach

Същото ръководство за млечни продукти е в сила за втората фаза на диетата. Но тъй като плодовете вече не са ограничени, можете да добавите пресни или замразени плодове към вашето кисело мляко или сладкиши.

Млечни продукти, които трябва да се избягват

Тези продукти са по-високи в мазнини или захар, отколкото е разрешено във всяка фаза от диетата South Beach.

Сирене, разрешени на South Beach Диета: Всички фази

Сиренето е ограничено до 1 унция или 1/4 чаша, освен ако не е отбелязано.

Ограничения за пълномаслено сирене, където са елиминирани.