Основно име марка Grown-Up зърнени храни, които са добре за вас

Закуската не е само за деца и може да бъде вкусна и здравословна част от сутрешното хранене на възрастните. Потърсете марки, които са по-ниски в захар, натрий и мазнини, но по-високи в фибри и протеини. Калориите също са важни. Също така е добра идея да разгледате списъка със съставките. Цели зърна или овес трябва да бъдат в горната част на списъците със съставките.

Има много марки и сортове зърнени закуски на рафтовете за хранителни стоки. Много от тях се продават на деца, но има много марки, които възрастен може да обича. Погледнете по-отблизо храненето седем основни зърно на марката (Post, Kellog's и General Mills), които всъщност са добри за възрастни:

Пост раздробена пшеница

Пост факти от нарязана пшеница
Сервиращ размер 1 сервиране (49 г)
На порция % Дневна стойност *
Калории 170
Калории от мазнини 9
Общо мазнини 1g 2%
Наситена мазнина 0 g 0%
Полиненаситена мазнина 0.5g
Мононенаситена мазнина 0 g
Холестерол 0 mg 0%
Натриев 0 mg 0%
Калий 190 mg 5%
Въглехидрати 40g 13%
Диетични фибри 6г 24%
Захар 0g
Протеин 6g
Витамин А 0% · Витамин С 0%
Калций 2% · Желязо 6%
> * Въз основа на диета с 2 калории

Почистената пшеница е най-простата от всички зърнени храни. Това не е нищо друго освен пшеница и малко БХТ като консервант . Той няма натрий и никаква захар и една чаша нарязана пшеница има 6 грама фибри и 6 грама протеини, което го прави най-добрият избор тук.

В калориите беше около средата на опаковката с 170 калории.

Сервирайте натрошената пшеница с някои пресни плодове и мляко или бадемово мляко. Тъй като няма добавена захар, можете да добавите чаена лъжичка захар и да сте под 5 грама на порция.

General Mills Fiber One

Времето за закуска е добро за получаване на повече влакна, а една чаша зърно от Fiber One има 28 грама фибри.

Оригиналът Fiber One няма захар и 4 грама протеин. Това е и в долния край на калориите, със 120 на една чаша. Първите две съставки са пълнозърнести пшенични и царевични трици. Това не е най-ниското в натрий, с 220 милиграма на чаша. Но няма и натрий.

Повечето хора се нуждаят от повече влакна, но внимавайте, ако искате да преминете към тази марка от зърнени култури с по-ниски влакна. Трябва да започнете с половин чаша (това е размерът за сервиране на кутията) и да вървите нагоре. Това е така, защото храносмилателната система може да се нуждае от малко време, за да свикне с допълнителните влакна.

Генерал Милс Чериес

Една чаша Cheerios (оригинала), като само един грам захар, 3 грама фибри, 3 грама протеин и само 100 калории. Първата съставка е пълнозърнест овес и царевично нишесте. Също така има 140 милиграма натрий на една чаша, така че е отлична за ниско-натриева диета .

Сервирайте Cheerios с любимия си вид мляко и някои нарязани плодове или плодове. Това е друга зърнена култура, която оставя място за лъжица захар, ако искате по-сладък аромат.

Общо Милс общо

Голямото нещо е, че то е натоварено с витамини и минерали. Разбира се, всички тези зърнени храни са обогатени с малко количество микроелементи , но Total съдържа 100% от повечето от тях.

Това е добре, но е важно да продължите да ядете много здравословни плодове и зеленчуци през останалата част от деня.

Общо е добро, защото има 4 грама влакно, около 3 грама протеин и 133 калории. Това е доста добро натриев-мъдър, с 186 милиграма. Тя има малко повече захар, отколкото другите марки, и е включена като втора съставка след пълнозърнеста пшеница и има около 7 грама захар на чаша суха зърнена култура. Но е добре, докато не добавите повече захар. Добавете плодове и плодове за допълнително сладост вместо това.

Публикувай Honey Чаши от овес

Това може да е изненада, защото е един от по-сладките зърнени храни, но хей, не всеки иска нещо, което има вкус като картон всяка сутрин.

Но въпреки че е сладка, първите две съставки са царевица и пълнозърнест пшеница (бихте се изненадали колко зърнени култури имат захар, изброени на второ място).

Той има малко повече захар от другите, с 8 грама на една чаша сухо зърно, така че не е добра идея да добавите повече захар към купата. Но тя има почти 3 грама фибри и 3 грама протеин. Една чаша има около 160 калории и 187 милиграма натрий, което не е лошо.

Генерал Милс Уейтис

Пютите не са наистина сладки зърнени храни, но те имат малко добавена захар. Все пак, със 133 калории, 253 милиграма натрий, 5 грама захар, 4 грама фибри и 3 грама протеини, това е солиден избор за здравословна закуска. Първите две съставки са пълнозърнест пшеница и захар.

Пшениците са добри, когато са с плодове или плодове, заедно с любимото ви мляко. Може би цялото зърно на зърна и масло от ядки отстрани.

Генерал Милс Корн Чекс

Царевицата Chex е друга по-скоро обикновена зърнена култура, но тя е с ниско съдържание на калории и захар, така че се превръща в първите седем. Една чаша има 120 калории, 220 милиграма натрий, 3 грама захар, 2 грама фибри и 2 грама протеини. Първите две съставки са пълнозърнеста царевица и царевично брашно.

Тъй като е с ниско съдържание на захар, можете да добавите малко редовно захар. Но тъй като това е от ниската страна до съдържанието на влакна, мисля, че трябва да се поднесе с голямо количество пресни плодове.

Зърнени храни, които не направиха първите седем

Тези марки не са много лоши за вас, но те не са направили списъка на най-здравите зърнени закуски за възрастни.

Генерал Милс Златни грамами

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: пълнозърнеста пшеница, захар

Забележка: Твърде много захар и много натрий за закуска. Обаче влакната и протеините са добри.

General Mills Basic 4

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: пълнозърнеста пшеница, царевично брашно

Забележка: Друго зърно с твърде много захар. Жалко, защото има достатъчно протеини и фибри, за да ме направи щастлив.

Сладкият крем на Kellogg

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: пълнозърнеста пшеница, стафиди

Забележка: Има високо съдържание на захар, но голяма част от това вероятно идва от стафидите, което не е лошо. Има много фибри и добро количество протеини.

Kellogg's Special K

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: ориз, пшеничен глутен

Забележка: Много протеини и ниско съдържание на калории, но липсата на фибри е разочароващо.

Продуктът на Kellogg 19

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: смляна царевица, захар

Забележка: Не е лошо. Ниски в калории и захар, има и някои протеини, но също така е с ниско съдържание на фибри.

Овесеният брен на Келог "

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: пълнозърнест овес, захар

Забележка: От положителната страна тя не е с високо съдържание на натрий и има много фибри и протеини. Един недостатък е, че има твърде много захар и това е една зърнена закуска, която има много мазнини, с около 9 грама.

Пост Гребени ядки

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: пълнозърнесто пшенично брашно, ечемично брашно

Забележка: Много калории за зърнени закуски и твърде много натрий. Но има високо съдържание на фибри и протеини.

Пост Стафиди Бран

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: пълнозърнеста пшеница, стафиди

Забележка: Ето още един случай, когато допълнителната захар може да идва от стафидите. Има много фибри и протеини.

Зърнени храни, които не са толкова добри

И така, как изглежда зърнестата закуска, която не е толкова добра за теб? Тези зърнени храни липсват в пълнозърнестите храни, така че има малко или никакво влакно. И някои имат много захар. Като тези:

Оризът на Келог на Ориз

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: ориз, захар

Забележка: Това не е най-лошото зърно, но е доста разочароващо.

Пост плодови камъчета

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: ориз, захар

Забележка: Това са основно оцветени оризчета.

Kellog's Froot Loops

Хранителна информация за чаша:

Първите две съставки: захар, царевично брашно смес

Забележка: Може би любимец в детството, но не и чудесен избор.

Слово от

Храненето на зърнени закуски е чудесна идея, защото е лесно да се подготвите. Можете да ядете бързо хранене и да излезете от вратата, за да започнете натоварения ден. Изберете зърнени храни, приготвени с пълнозърнести храни без излишна захар, и ги обличайте с пресни плодове и плодове за допълнителни ползи за здравето.

Източници:

Генерал Милс Инк. "Зърнени храни".

Kellogg Ко "Нашата марка".

Пост храни. - Нашите марки.