Мога ли да замразя мазнините, за да отслабна?

Научете разликата между популярните методи за елиминиране на мазнините

Някои експерти твърдят, че можете да замразите мазнините, за да получите по-тънки бедра, бедрата и коремната област? Но наистина ли работи? Някои методи причиняват мастните клетки да умрат, така че мастната деформация да изчезне. Но в други случаи нищо наистина не се случва. Ключът към успеха, когато се опитвате да замразите мазнините, е да изберете правилния метод.

Най-популярният начин да замразите мазнините

Един от най-популярните методи за елиминиране на упоритите издутини на мазнини е с метод, наречен CoolSculpting.

Тази процедура, одобрена от FDA, е удобна за повечето хора, не изисква операция и се извършва в лекарски кабинет под строг контрол.

Как работи CoolSculpting? По време на всяка 45-минутна процедура специфични изпъкналости на мазнини са идентифицирани и насочени от Вашия лекар. Типичните проблеми включват корема, бедрата или района на "кифла". След това мазнината леко се издърпва между два охлаждащи панела и топлината се изважда от клетките. Това причинява мастните клетки да умрат за период от няколко седмици.

CoolSculpting не е ефективен като решение за отслабване и не е ефективно за хора със затлъстяване. Има редки нежелани реакции, които Вашият лекар ще обсъди с вас и може да се нуждаете от повече от едно лечение, за да получите желания резултат. Но клиничните проучвания показват, че методът е ефективен при намаляването на мазнините в трудни места, които са устойчиви на диета и физически упражнения.

Други начини за замразяване на мазнините

Така че, ако замразява мазнините работи в кабинета на лекар, защо не можете просто да замразите мазнините у дома?

В края на краищата, медицинската процедура може да струва хиляди долари, ако получавате няколко намаления на мазнините. Струва ми се, че е разумно просто да се измъкнеш от тези проблеми вкъщи.

Ако сте активен потребител на загуба на тегло, най-вероятно изглеждате лични продукти, които използват студ и лед, за да замръзнете мазнините си.

Но те може да не работят както очаквате и според няколко експерти, може да не получите желания резултат.

Така че трябва ли да замразите мазнината у дома или да се обърнете към лекаря, за да отстраните издутите си? Решението зависи от вас, но и двете процедури идват с цена. Преди да решите кой метод е най-подходящ за Вас, не забравяйте да попитате интелигентните потребителски въпроси относно рисковете, разходите и възможните процедури за възстановяване на средства, за да поддържате тялото си и портфейла си безопасни и здрави.