Неблагодарна сърдечна верига за подправка на вашите тренировки

Тази усъвършенствана тренировъчна тренировка на сърдечната верига разбива монотонността да работите върху бягаща пътечка, като разпръсквате разнообразни кардио упражнения, като използвате кетълбел и лекарска топка. Моля, заменете гира или друго упражнение, ако не сте запознати с тренировката на kettlebell . Има препоръчителни нива на интензитет, използващи тази скала за възприемане на натоварването и примери за настройки за бягащата пътечка.

Използвайте най-добрата си преценка и коригирайте числата, така че да съответстват на Вашето фитнес ниво.

предпазни мерки

Преди да опитате тази тренировка, консултирайте се с Вашия лекар, ако имате наранявания, заболявания или други състояния. Тази тренировка е за междинни / напреднали упражнения.

Необходимо оборудване

Неблагодарна (или друга кардио активност), кетъл звънец (ако е необходимо, заместител на гира), лекарска топка

Как да

път Интензивност / Speed Възприемане на усилието

5 минути

Загряване: Умерено темпо Ниво 4-5
Блок 1 - 5 минути Неблагодарна: Скорост
1 минута Базовата линия използва скорост ( умерен интензитет ) - напр., 5.2 mph при 1-2% наклон Ниво 5
1 минута Леко увеличаване на скоростта - напр., 5,4 км / час Ниво 5-6
1 минута Увеличете отново скоростта - напр., 5,6 мили / ч Ниво 6-7
2 минути Увеличете скоростта още веднъж: Ex., 5.7-5.8 mph Ниво 8
Блок 2 - 5 минути Кардио верига
1 минута Кетълбъл люлки
Скърби, като КБ между краката, докато държи гърба право. В дъното на движението преместете тежестта си назад и бутнете нагоре през бедрата, за да доведете теглото до нивото на гръдния кош. Повторете за 60 секунди.
Ниво 7-8
1 минута Открий излишните килограми
Ударете с десния крак, след това застанете на един и същ крак зад себе си, докато се докосвате до пода с върховете на пръстите си. Повторете изстрелването на ритника за 30 секунди, повторете от другата страна за 30 секунди.
Ниво 6-7
1 минута Дълги скокове
Направо напред, доколкото можеш, заедно с двата крака, приземяване с меки колене. Продължете с общо 3 скока (или толкова много стая, колкото имате), завъртете и повторете за 60 секунди.

Ниво 7-8
1 минута Мечо топка кръг Squat
Обърнете медицинската топка надясно наляво, докато излизате с левия крак в клек. Стъпете краката обратно заедно, обръщайки топката назад. Повторете от другата страна за 60 секунди.
Ниво 7-8
1 минута Мечка топка Squat и люлка
Издърпайте настрани и размахвайте топката между коленете. Стъпете крака обратно, докато въртите теглото над главата. Повторете от другата страна за 60 секунди.
Ниво 7-8
Блок 3 - 5 минути Неблагодарна: Наклонете
1 минута Базова линия - умерена скорост, по-висок наклон - напр., 4% наклон, бягане / ходене при 4.5 mph Ниво 5
1 минута Увеличете слабо наклона - напр. 5% наклон, същата скорост Ниво 5-6
1 минута Увеличете отново наклона - напр. 6%, със същата скорост
1 минута Увеличете отново наклона - напр. 7%, със същата скорост Ниво 6-7
1 минута Увеличаване на наклона, по-висока интензивност - Ex. 8-9%, със същата скорост Ниво 7-9
Блок 4 - 5 минути Кардио верига
1 минута От друга страна
Вземете десния крак настрани и огънете лявото коляно в издърпване на бегач, докосвайки пода. Бързо преместете краката във въздуха, за да преместите излизането от другата страна. Продължете с алтернативните страни за 60 секунди.
Ниво 7-8
1 минута Burpees
Склей на пода и скочи краката назад в позиция на дъската, скочи краката между ръцете и се изправи. Добавете скок в края за по-голяма интензивност, ако желаете. Повторете за 60 секунди.
Ниво 8-9
1 минута Squat с медал топка хвърляне
Ударете колкото е възможно по-ниско (коленете зад краката на краката и конуса) и докоснете медната топка на пода. Натиснете през петите, за да стоите, докато хвърляте топката над главата. Повторете за 60 секунди.
Ниво 7-8
1 минута Скуби Скокове
Спуснете се в клякам, коленете зад пръстите на краката, клекнал колкото е възможно по-ниско. Изкачете се във въздуха, като ръцете са над главата. Земя с меки колене и се повтаря за 60 секунди.
Ниво 8-9
1 минута Беър обхожда
Скърцайте и разходете ръцете си, докато не сте на дъска. Направете натискане (по избор) на коленете или пръстите на ръцете, след което върнете ръцете си на клек и застанете. * Незадължително: Добавете скок в края за по-голяма интензивност. Повторете за 60 секунди.
Ниво 8-9
5 минути Успокой се
Общо време за тренировка: 30 минути