Идеи за здравословна закуска в офиса

Нуждаете се от няколко здрави идеи за закуска в офиса? Ако сте заети, определено не искате да пропуснете сутрешното си хранене . Закуската определя курса за хранителните Ви навици през целия ден. И правилното хранене през целия ден е от съществено значение, когато се опитвате да отслабнете. Следните ресурси могат да ви помогнат да планирате и подготвите здравословна закуска .

Идеи за здравословна закуска в офиса

Най-вероятно ще направите най-добрата здравословна закуска у дома.

Но какво ще стане, ако просто не намериш време да се храниш у дома, преди да си тръгнеш за работа? Забравете сандвичи с висока калоричност за закуска по време на пътуването. По-лесно е, отколкото смятате, че имате здравословна закуска в офиса с тези идеи.

Ще трябва да имате здравословно хранене на ръка. Заредете здравословна храна за една седмица и запазете запасите си в бюрото на бюрото си или в хладилника за почивка. Някои от любимите ми идеи за закуска в офиса включват:

Ще забележите, че тези идеи за закуска са храни, които съдържат цели зърна, протеини и фибри - всички хранителни вещества, които осигуряват енергия за трудния ден. Те също така ви помагат да се чувствате пълноценно, за да не се изкушавате да хапвате в средата на сутринта.

Опитай Отец да се отнасяш с изкушението

Ако има храна на ранна сутрешна среща и сте напуснали дома, без да ядете закуска, практически е невъзможно да се противопоставим на лечение. Ако не разполагате с никакви здравословни консумативи за закуска на ръка, има няколко трикове, които можете да използвате, за да поддържате плана си за здравословно хранене.

Първо, наблюдавайте размерите на порциите . Ако решите да се отдадете на офис обслужване, яжте малка единична порция и след това се отдалечете. И не се всмуквайте от захар. Не забравяйте, че типичните офис храни, като бисквити, сладкиши и понички, ви дават временен енергиен поток. Но тогава ще се сринеш по-късно.

Имайте предвид разликата между яденето, защото сте гладни и ядете, защото има налична храна . Знайте разликата. Ако не сте наистина гладни, не яжте . Избягвайте напълно храната. Ако смятате, че вашата решимост намалява, опитайте се да се отдръпнете от или с гръб към леки закуски.

Вашият план за закуска в офиса

Важно е да имате план за резервиране на ситуации, когато просто не можете да я съберете заедно сутрин. Ако нямате възможност да получите храна, но не можете да правите без сутрешното си кафе, не забравяйте да изберете най -ниската калорийна кафе напитка в Starbucks или вашия любим магазин.

Например, високата немаслена латерия има само 100 калории и 10 грама протеин и ще отстрани глада за известно време