Най-добрите начини за пригодност за хранене на шоколадова жажда

Шоколадът е част от живота. Когато празнувате (тортата), когато сте тъжни (сладолед), и когато просто искате поправка (бонбони). За щастие има много начини да се хранят тези шоколадови потребности, без значение какъв е вашият калориен бюджет.

За 200 калории или по-малко

Шоколадови протеинови барове: Протеиновите барове са перфектни, когато имате нужда от нещо наистина удовлетворяващо, за да ви държим между храненията.

Но не всички протеинови барове имат разумни калории, така че трябва да обърнете пакетите и да проверите хранителните панели. Потърсете барове, които пакетират и в някои влакна.

Шоколадова зърнена култура : Шоколадовият аромат на зърнени храни е фантастичен начин да се нахрани желанието. Бонус точки, ако има някои влакна. Потърсете опции с 110 калории или по-малко за сервиране и обърнете внимание на тези размери за сервиране! Те варират от зърнени култури до зърнени култури. Направете го с чаша мляко без мазнини или с вашето нискокалорично мляко за размяна . Също така можете да слоете зърнените храни с кисело мляко (гръцки или обикновен) за страхотен парфюм!

Сладолед за сладък шоколад: Потърсете контейнери с една сервиса, за да не се изкушавате да прекалявате. В противен случай, внимателно измерете! Полу чашата е по-малка, отколкото си мислите! За да го напълните, нагоре една лъжичка с нарязани ягоди.

Две ингредиенти Brownie Muffins: Смесете кутия с дяволска храна торта с 15-унция.

може да чиста тиква (да не се бърка с пълненето на тиква, което е много по-високо в калориите). Тестото ще бъде много дебело, но не добавете нищо друго. Печете в 12-чаша тиган маншет, напръскан с неразположен спрей при 400 градуса за около 20 минути. След това се наслаждавайте на разкошен 181-калориен буржоазен кифла!

За 100 калории или по-малко

Vitalicious VitaTops: Говорейки за шоколадовите кифли, тези върхове са в горната част на моя списък! Всичко натурално, напълнено с витамини и минерали, ниско съдържание на мазнини, високо съдържание на фибри и само 90 - 100 калории всеки! Намерете класическия Deep Chocolate в фризери за супермаркети или поръчайте онлайн вкус.

Замразени ниско съдържание на мазнини Fudge барове: Тези храни осигуряват вкус на шоколадов сладолед по-нискокалоричен, порьозен начин. Винаги ги държи във фризера и ще бъдете подготвени по всяко време.

Шоколадови снежни барове: Обичам дъвчетата гранула и зърнени барове с шоколадови чипове в тях. Те са идеални за фиксиране на мини шоколад. Също така потърсете барове с шоколадов дъжд ... толкова добре!

Бадеми с шоколадова пудра: Не, не с шоколадови бадеми. Те са леко обезпрашени с какао, за да доставят шоколадов аромат без много калории. Потърсете 100-калорични пакети или ги разделете сами. Можете да имате около 14 бадеми за 100 калории.

За 50 калории или по-малко

Ниска калория Гореща какаова смес: Потърсете пакети с 20 - 25 калории всяка. Те обикновено са обозначени като "диета" или "без мазнини". Добавете към горещата вода и имате чаша горещ шоколад за много малко калории. За охладено шоколадово филе, разтваряйте сместа в малко количество гореща вода, след това добавете студена вода и сервирайте върху лед.

Tootsie Рол Midgees: Tootsie има заключване на ниско калорични шоколадови третира. Всеки от тези бисквити с бисквити има около 25 калории, така че можете да поп две за 50 калории!

Hershey Kisses: Ето още една шоколадова класика с около 25 калории на парче. Не може да се вярва около голяма отворена торба с целувки? Изберете един от опциите, които се контролират от по-голям брой от списъка.

Шоколад с две съставки Fillo Bites: Превърнете едно от тези целувки в хрупкаво лечение! Поставете я в мини фило черупки (намира се във фризерната пътека на хранителния магазин) и се печете на 350 градуса за 10 минути. Печете цяла партида за следващото си събиране.

Само около 35 калории всеки!

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!