Рецепти за здравословна закуска за отслабване

Използвайте бързи съвети и лесни рецепти, за да направите здравословна закуска за отслабване

Трябва да ядете здравословна закуска, за да увеличите енергията си и да отслабнете. Но много рецепти за закуска отнемат много време, за да се подготвят. И някои "здравословни" рецепти за закуска са пълни с мазнини и калории. Вместо това, използвайте тези съвети за закуска, които пестят време, и здравословни рецепти за закуска, предназначени специално за отслабване. Храната за закуска е бърза и лесна за приготвяне, с ниско съдържание на калории и пълна с протеини и фибри, така че да останете пълноценни и доволни цяла сутрин.

Рецепти за здравословна закуска и съвети за готвене

Книга Synnatzschke / Снимка Прес / Гети изображения

Нуждаете се от няколко творчески идеи за вкусни и здравословни закуски? Искате ли да избегнете храни за закуска, които могат да унищожат вашата диета? Сканирайте тези списъци с храни за закуска, за да ядете и закуска, за да ги избегнете. След това опитайте една от тези лесни рецепти за закуска, за да започнете деня си.

| Повече ▼

Най-добрите рецепти за здравословна закуска за зает утрин

Хосе Луис Пелаez Inc / Blend Images / Гети изображения

Няма време сутрин? Няма проблем! Вземете един час всяка седмица и подгответе здравословна закуска за загуба на тегло през цялата седмица. След това сутрешното хранене ще отнеме само 10 минути всеки ден! Използвайте списъка за пазаруване и съвети за готвене, за да улесните нещата.

| Повече ▼

Съвети за здравословна закуска: Dos и Don'ts за вашата сутрешна храна

Култура / Брет Стивънс / Riser / Гети изображения

Вашата закуска наистина ли е здрава? Сканирайте този бърз списък със съвети за закуска, за да сте сигурни, че първото ви хранене от деня ще Ви настани за енергичен ден, изпълнен с дейности, свързани с изгаряне на калории, и избор, съобразен с диетата. Малките промени в рутината ви могат да направят голяма разлика!

| Повече ▼

Колко калории трябва да ям за закуска?

Брайън Макдоналд / Цифрова визия / Гети изображения

Рецептата за закуска може да е здравословна, но е твърде висока в калории за вашия план за отслабване? Разберете колко калории трябва да ядете за закуска, ако искате да отслабнете и да пазите паунда да се върнат.

| Повече ▼

Митовете за здравословната закуска - разбити!

Glow изображения, Inc / Glow / Гети изображения

Е закуската наистина най-важното хранене на деня? Здравословната закуска повишава метаболизма ви. Всички храни за закуска са ли полезни за вашата диета? Има доста митове за закуска. Уверете се, че получавате фактите за това важно хранене, преди да седнете за сутрешното си хранене.

| Повече ▼

Как да поръчате нискокалорични кафе напитки в Starbucks

Sjo / E + / Гети изображения

Ако вашият сутрешен навик включва пътуване до Starbucks или някоя кафене, тогава трябва да сте внимателни. Много кафе напитки са натоварени с мазнини и калории. Научете кои напитки са диета-приятелски и как можете да създадете свой собствен кафе лечение, което ще ви помогне да запазите план за загуба на тегло на пистата.

| Повече ▼

Dos и Don'ts за закуска Smoothie

Джойс капитан / Гети изображения

Много диети правят здравословна гладка закуска. И вашият ласкател може дори да включва някои здравословни храни за закуска. Но ако може да развали план за загуба на тегло за деня, ако не сте внимателни. Използвайте това 5-минутно ръководство, за да направите по-добра закуска за гладене за отслабване.

| Повече ▼

Може ли здравословна закуска да стимулира метаболизма ви?

Том Метрон / Каяимадж / Гети изображения
Може да сте чули, че храненето на закуска може да увеличи метаболизма ви. Може би сте чували, че ако не ядете закуска, тялото ви отива в режим на глад след дългия нощ на бързината и вашият метаболизъм се забавя. Тук са истинските факти за закуската и метаболизма.

| Повече ▼

7 Закуски под 500 калории

Кърк Мастин / Аурора / Гети изображения

Боли ли си да ядеш същото нещо всяка сутрин? Използвайте този списък с идеи, за да излезете с някои свежи идеи за здравословна закуска. Ще спестите време и калории сутрин!

| Повече ▼