Здравословен ден с ниско съдържание на въглехидрати, който не изисква готвене

Страхотно е да знаете кои храни са добри, за да ги вземете на път

За някои мисълта за готвене или дори ограничението на времето за готвене е проблематично. Ако не обичате готвенето, не се тревожете повече. Има начини да имате здравословна диета с ниско съдържание на въглехидрати, без да включвате печката или да натискате бутон върху микровълнова печка.

Този план за хранене може да включва шофиране и може да включва ядене на пресни или студени храни, но всичко, което трябва да направите, е да отворите хладилника.

Здравословен ден с ниско съдържание на въглехидрати без готвене

Следният план за хранене е за ден за хранене. Общият брой на въглехидратите е 33 грама нетни въглехидрати , 25 грама фибри, 120 грама протеини и 1 567 калории.

Време за ядене храни
закуска

1/2 чаша всички трици зърно с допълнително влакно

1/2 чаша мляко

3/4 чаша ягоди

3 супени лъжици нарязани бадеми

обяд Отидете при Уенди . Поръчайте две сандвичи с пилешки гърди на скара и цезарова салата. Не яжте бубите и крутоните.
Закуска 3 големи гъби , всяка с 1 супена лъжица сирене на базата на сирене
Вечеря

Пилешки клубове се опаковат, като се използват 3 големи листа от маруля (можете да използвате ниско-въглехидратни тортили, но ще трябва да настроите въглехидратите и броя на фибрите )

4 унции готвено пиле от делвера или от супермаркет цялото печено пиле

1/2 чаша нарязан червен пипер

1 сливен домат, нарязан на парчета

1/2 авокадо

1 супена лъжица майонеза

десерт Малинов ванилов крем - Без готвене, но изисква пасатор за 5 минути


Калориите могат да се променят чрез добавяне и изваждане на белтъчини и мазнини, или, ако вашите специфични нужди от въглехидрати варират от това, като променят количествата въглехидратни храни.

Създайте свой собствен план за хранене без храна и ниско съдържание на въглехидрати

Можете да създадете собствено меню за храна за деня чрез завъртане на щапелни ястия. Например, зърнените храни и глазурите са добър избор за закуска, докато различни видове салати обикновено са добър избор за обяд или вечеря.

Повечето от въглехидратите в зеленчуците и салатните съставки идват от фибри , така че нетният брой въглехидрати е изключително нисък. Използвайте листни зеленчуци, като маруля, зеле, зеле и спанак, за да направите базата си, а след това добавете зеленчуци с ниско съдържание на въглехидрати, за да освежите аромата с чушки, тиквички и краставици и изцедете лимонов сок. За да си направите салата, направете го като средиземноморска салата, като добавите гроздови домати, сирене от фета, маслини, оцет от червено вино и консервирана риба тон.

Закуската може да бъде нисковъглехидратна, зърнена с високо съдържание на фибри, с мляко и плодове. Или променете го и направете протеин шейк, което е чудесно, ако трябва да го вземете в движение. Протеиновият шейк може да включва прах с ниско съдържание на въглехидрати, пресни плодове, натрошени ядки и бадемово или кокосово мляко.

Друга голяма утринна сутрин, обяд или закуска може да бъде органичен или без алуминиеви деликатеси, които можете да ядете със или без унция сирене.

Заведения за бързо хранене също са опция, правилото за пазене на диетата с ниско съдържание на въглехидрати е да ядат протеина и да изкопаят хляба, картофите или нишестените храни.