Как да задържите без глутен барбекю или Cookout

Да, дори вашият въглен може да има глутен в него. Ето как да останете в безопасност

Кухнята или пикникът изглеждат като най-нетърпелив вид парти, които можете да имате, но ако планирате да направите вашето без глутен, все пак ще трябва да направите предварително планиране. Ето какво трябва да знаете, за да направи вашето барбекю, готвене или пикник без глутен перфектно (и напълно безопасно) за всеки, който има чувствителност към цьолиакия или чувствителност към глутен.

1 - Направете своя огън без глутен

Tetra изображения / Гети изображения

Това може да звучи лудо - как може огънят да бъде всичко, но без глутен? За съжаление, някои видове и марки въглен могат да съдържат пшенично нишесте като съставка, което би направило вашите пламъци малко рисковано.

Може да избягате с него, тъй като количеството на действителния глутен в дървения въглен вероятно е ниско, което означава, че количеството глутен, съдържащо се в пепелта с въглен, ще бъде все още по-ниско. Въпреки това, аз не бих се приближил твърде близо до токсичните въглища с блатна мида. Вместо да поемате риска, просто да получите въглен без пшеница като съставка. Има няколко безопасни марки на разположение.

2 - Горещи кучета без глутен

Повечето горещи кучета са доста безопасни, с глутен - всъщност поне една основна марка наскоро премахна глутеновата съставка в популярните френки. Не трябва да имате никакви проблеми при вземането на някои франкове в повечето магазини, които ще отговарят на вашата безглутенова диета.

Въпреки това, някои марки горещи кучета отговарят на по-строги стандарти от минималния приет стандарт от по-малко от 20 части на милион глутен в крайния продукт. Ако сте по-чувствителни от средното или просто предпочитате да сведете до минимум експозицията си за проследяване на глутена, може да искате да разгледате огнехвъргачки, които са били сертифицирани без глутен .

3 - Хамбургери без глутен

Вероятно няма да се притеснявате прекалено много за глутена в хамбургерите , но ... както и всичко, свързано с това отровно вещество, има няколко изключения.

Някои предварително направени хамбургери могат да включват трохи за хляб или друг зърнен продукт като пълнител. Когато купувате предварително формовани пасти в хранителния магазин, трябва да проверите това; за щастие американското министерство на земеделието изисква всяко зърно в хамбургерски бонбони да бъде разкрито на етикета. Ще трябва да внимавате и за глутена в пасти, предварително направени от приятели или роднини.

4 - Без глутен буни

След като вече имате хамбургери и хот-дог, имате нужда от кифли, за да ги включите. В наши дни има повече от половин дузина компании, които правят хамбургери без глутен и торти за кучета с горещи кучета - много повече, отколкото имаше дори няколко преди години.

Независимо от това, приготвянето на вашите кифли навреме за вашето барбекю без глутен може да изисква предварително планиране - не всички магазини (дори добре снабдени с хранителни магазини) вероятно ще носят безглутенови хамбургери и торти за кучета и може да се наложи да поръчате някои да ги докараш. Веднъж намериш марка, която харесваш, стигни достатъчно, за да те издържи цялото лято и да ги замразиш.

5 - Снаксове и муниции

Вие не можете да имате пикник без munchies под формата на картофен чипс, царевични чипове и дори многозърнести чипове ... просто не можете . За щастие, последните няколко години (да не говорим за експлозията в популярността на безглутенова диета), доведоха до безгрижната общност обилна закуска, много от които са на разположение в местния хранителен магазин. Тези списъци обясняват какво е на разположение и кои опции могат да съдържат по-малко следи от глутен от други:

6 - Бира без глутен

Има дълго - и расте! - списък на бирата без глутен на пазара в наши дни. Възможно е да намерите бирата на Budweiser в Redbridge в много различни магазини за хранителни стоки (дори го имаме тук), но ако искате да опитате други, имате много да избирате.

7 - Накрая ... Препечени благунчета

Препечените бонбони са перфектният край за перфектното барбекю и за щастие те са лесни за ползване без глутен. Ние използваме Kraft марка marshmallows, които са на разположение в цялата страна в повечето магазини (Kraft вероятно прави най-популярната marshmallow на пазара). Съществуват обаче и други безопасни марки.

Възможно е дори да се създадат безглутенови солници, точно както бяхте свикнали да правите в летен лагер за сън. Нашата статия без глутен S'mores обяснява точно какво ще трябва да купите и направите.

Насладете се на вашето барбекю без глутен!