Shin Splints Recovery - Съвети за домашно лечение, които работят

Ако имате шипове, някои продукти могат да помогнат за намаляване на болката, докато лекувате

Shin dills се отнася до генерализирана болка или болка, която се движи по предната част на долния крак над пищяла (shin кост). Това е доста честа травма сред новите състезатели или спринт атлети, и дори се случва с туризъм и ходене. Shin шините се считат за кумулативно нараняване, тъй като те често се появяват след многократно натоварване или раздразнение на костите, мускулите и ставите, без подходящо кондициониране или възстановяване между тренировките.

Някои от най-честите причини за шийките могат да бъдат предотвратени . Извършвайки някои малки промени в тренировката, можете да предотвратите или намалите риска от развитие на гънки.

Ако развиете гънки, веднага след като започнете домашното лечение, можете да ограничите щетите от нараняването и да се лекувате по-бързо. Ключът е да знаете какви действия да предприемете при първия знак на шините.

Shin Splints - домашно лечение и продукти

Следните съвети за домашно лечение могат да ви помогнат да намалите болката на дланите и да ви помогне да се върнете към активността по-бързо. Преди да използвате тези лечения, консултирайте се със собствения си лекар или физиотерапевт, за да сте сигурни, че това е част от вашия план за лечение.

Източници:

Кар К, Севецон Е, Аукерман Д. Клинични запитвания. Как можете да помогнете на спортистите да предотвратят и лекуват бръчките? Journal of Family Practice. 2008; 57: 406-408.

Фондация Майо за медицинско образование и изследвания, Shin Splints информация за пациента, 30 декември 2008 г.

Оповестяване: В Fit нашите експертни писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .