Ето как можете да се насладите на храна с ниско съдържание на въглехидрати в Wendy's

Най-добър избор при намаляване на въглехидратите

Wendy's е третата по големина хамбургерска верига за бързо хранене в света, зад McDonald 's и Burger King . Можеш ли да караш Уенди и да не изгониш с небесната кръвна захар? Можете, ако внимавате.

Намерете информация за въглехидратите

В Wendy's има хранителна информационна брошура, но няма да ви разкаже за потребителски опции, като например поръчване на бургер без бухал.

Посещавайки страницата за хранителната информация на Wendy, можете да видите хранителните стойности за всеки елемент от менюто. Например, ако изберете един бургер, компонентите ще бъдат изброени и можете да изберете всеки, например бухал, за да видите въглехидрати и други стойности за този компонент.

Можете да създадете поръчка на уебсайта и приложението на Wendy и да персонализирате продуктите, но това не ви позволява да махнете изцяло кората за сандвичи. Можете да проверите и отметнете зеленчуците, подправките и сиренето и след това изберете хранителната информация, алергени и съставки за Вашия избор. Пълна информация за алергени също можете да намерите на страницата за хранителна информация.

Поръчайте бургери

Ако редуцирате въглехидратите, прескачането на котлона за хамбургери ще спести до 33 грама въглехидрати. Добрата новина е, че Уенди не само ви дава бургера в отделна кутия, но понякога го обвива в листа айсберг маруля, въпреки че това може да не е последователно за всички места.

С еднопартийни бургери можете всъщност да вземете бургера (с две ръце и внимателно).

Бургерите в Wendy's не съдържат въглехидрати, така че всички въглехидрати ще идват от подправките. Американски сирена, маруля, домати и лук имат 1 грам въглехидрати. При Wendy's, кетчуп добавя 2 грама въглехидрат и сос от мед горчица 3 грама.

Майонезата и туршия имат нулеви въглехидрати.

Други сандвичи

Пилешките гърди на скара, които се предлагат в сандвич, опаковат и на салатите, нямат въглехидрати. Домашните стил, пикантни и хрупкави пилешки гърди са орелени и затова са по-високи в въглехидратите. Homestyle гърдата има 17 грама въглехидрати, докато хрупкави и пикантни имат 8 до 9 грама.

Салати

Салатите обикновено са основата за ниско съдържание на въглехидрати. Първо, важно е да разберете превръзките, защото има огромни разлики между тях. Кои превръзки се предлагат често се променят и може да се наложи да ги проверите. Например, нар винегрет дресинг на нар е зареден със захар на 20 грама на пакет за пълнозърнест салата - това е почти 5 супени лъжици захар. В другия край на спектъра са превръзката на Цезар и ранчото с 4 грама въглехидрати за салатите от цял ​​размер и 2 грама за половин размер и странични салати.

Уенди има четири салати за хранене и две странични салати в менюто. Страничните салати (без да се брои превръзката) са 6 грама небето без въглехидрати. Възможно е да не можете да персонализирате салтите за хранене, за да накарате въглехидратите им да броят, тъй като те идват с високо въглехидратни компоненти. Но можете да промените пикантната салата "Пикантен Цезар", за да имате пилешките гърди на скара и да не влезете с 13 кг въглехидрати, преди да добавите превръзката, което ще бъде още 4 грама за пълен пакет от цезарово превръзка.

Нъгетс

Пилешките късчета на Уенди имат около 2,5 грама въглехидрати за всеки кефал. Ако ги вземете, добавете соса за потапяне на ранчото за 2 грама въглехидрати или соса за потапяне на 3 грама. Другите видове са значително повече.

Странични ястия

Горните странични салати са най-добрите залози. Ябълковите филийки са добър природен залог със 7 грама нетни въглехидрати. Вие може да сте разочаровани, за да разберете, че чили хендли има повече въглехидрати, отколкото бихте се надявали - вероятно защото някой вид захар се появява в списъка на съставките шест пъти. Ето защо, малкото чили има 12 грама нетни въглехидрати, а голямото - 18 грама. Това все още може да работи върху някои диети с по-ниско съдържание на въглехидрати.

напитки

Вашият избор са вода, диета сода, неподсладен горещ чай или студен чай или кафе. Всичко останало е основно ароматизирана захарна вода.

Словото от

Докато никой няма да се преструва, че заведения за бързо хранене доставя най-доброто хранене, с внимателен избор можете да ударите пътя на Уенди от време на време, без да унищожавате диетата си с ниско съдържание на въглехидрати .