Zumba Фитнес за Wii

Zumba Fitness за Wii е екзермена, базирана на невероятно популярната Zumba, танцова програма, съчетаваща латино музика с танцови движения за забавна аеробна тренировка. Това е като обикновена аеробика с ниско / високо въздействие, но базирана на танци като Calypso, Cumbia, Merengue и Salsa. Ако не знаете какви са тези неща, не се притеснявайте. Играта включва уроци за всички танцови движения и има 30 тренировки, от които да избирате.

Ако искате да танцувате, Zumba Fitness за Wii е един от начините да получите вашия бразда, докато изгаряте калории .

Основите

Приготвяме се да започнем

Създайте профил, изберете фитнес ниво (лесен, среден или твърд) и лента върху включения колан, за да проследявате движенията си, след което сте готови да отидете. Контролерът се вписва в джоба на колана, проследявайки движението на бедрата. За да започнете, можете да опитате:

Можете също така да получите достъп до меню за мултиплейър и календар за тренировки, където можете да създадете свой график или да изберете един от предварително зададените графици.

Как работи

Вие отразявате движенията на инструктора на екрана и системата проследява движението на бедрата, за да определи точността.

Както показват инструкциите, когато удряте движенията правилно, танцьорът на екрана свети зловещо зелен цвят и енергийният ви бар в долната част на екрана се запълва с повече енергия, което прави тълпата дива.

Никога не съм опитвал Зумба и първият ми опит беше доста смешен. Бях в състояние да вдигна основите, главно защото съм направил много курсове по аеробика, но открих общите си танцови умения, предизвикани от сложните движения.

Проследяването на движение, както при много игри на Wii, понякога е било разочароващо преживяване. Имаше моменти, в които имах ходовете надолу вдясно, но аурата ми на екрана остана червена (показвайки, че не се движа правилно). Други пъти не бях дори близо, но аурата ми беше зелена. Ако това беше разочароващо по време на тренировките, то беше извън ужасно по време на уроците. Докато правеше основните движения, системата тълкуваше всяко движение като успех, инструкторът изкрещя "Страхотно!" и след това бях отведен на следващото ниво, дори ако бях направил само няколко стъпки. Накрая сложих контролера на масата, практикувайки ходовете и след това го разтърсих, за да стигна до следващото ниво.

Самите тренировки бяха забавни, след като престанах да се тревожа за точността. Интензивността за мен е около 4-5 възприемане на усилие , което прави доброто ниско умерено тренировка.

След като получите хода надолу, е по-лесно да добавите повече енергия към танците и да повишите интензивността.

Доброто

Не толкова добре

Долен ред

Zumba Fitness за Wii предлага забавна аеробна тренировка, която ще се хареса на хора, които се наслаждават на танцови тренировки. Ще се радвате на това, ако можете да погледнете покрай проблемите с проследяването и да имате търпение да научите хода.