Ръководство за ниско съдържание на въглеводороди: Конфитюри и консервирани храни без захар и слабо захар

Наръчник за конфитюри и консерви за ниско съдържание на въглехидрати

Конфитюри и консерви може да се смята, че е един от участниците в диетата с високо съдържание на захар, така че, когато отидете на ниско съдържание на въглехидрати, може да не смятате, че трябва да имате това. Но ако искате малко сладко да се разпространи върху кифла с ниско съдържание на въглехидрати или палачинка, можете да отидете за него, ако следвате това ръководство и бъдете наясно колко от него ядете. Единият поглед върху етикета на повечето конфитюри е достатъчно, за да ви изпратим да бягате от другата страна, за да се страхувате от развалянето на диетата с ниски въглехидрати!

Има алтернативи, но етикетирането може да бъде объркващо. Ето кратко ръководство за конфитюри и консервирани храни без захар и захар, които ще ви помогнат да задоволите сладкото си зъб, като същевременно ви държим в рамките на вашите въглехидрати и хранителни ограничения на диетата с ниско съдържание на въглехидрати.

Редовно задръстване

Редовното конфитюр е заредено със захар, което допринася за вкуса, усещането за уста и срока на годност. Днес тя често се подслажда с висококачествен фруктозен царевичен сироп . Една супена лъжица обикновено съдържа около 12-14 грама захар. Не е нужно да ви казвам, че трябва да се отклонявате от обичайното конфитюр в каквато и да е сума. Ето защо съставихме този списък, за да ви дадем алтернативи на тази висококалорична храна с високо съдържание на захар.

Всички плодове се разпространяват - 100% плодове разпространение

Вие бихте помислили, че всички плодове се разпространяват по-ниско в захар от обикновеното сладко, но не толкова. Повечето от тях не са големи спестявания на захар, тъй като те обикновено използват концентрирани плодове с високо съдържание на захар / ниско съдържание на хранителни вещества, като ябълков сок, като подсладители.

Виждал съм тези спредове, вариращи от 10-14 грама захар на супена лъжица. Така че, знаете, се оказва, че трите най-често използвани сокове като подсладители са много ниски в хранителните вещества: ябълка, бяло грозде и круша. Те допринасят за захар и не много повече.

Захарно-захар с ниско съдържание на захар или запазва

Така че, как можете да уголемите храненето с тези обикновено захарни продукти?

Консерви от слабо захар или конфитюри имат захар, но много по-малко от захарта или плодовете. Понякога те правят разликата с изкуствените подсладители . От тях се изисква да имат най-малко 25% по-малко захар от "референтния продукт" (редовно конфитюр), за да се нарекат "ниско съдържание на захар", така че поне знаете, че получавате най-малко количество захар, която една марка може да предложи. Тези, които съм виждал, съдържат около половината захар от техните пълноценни захари.

Без захар Jam или консерви или плодове Spreads

Тези конфитюри обикновено съдържат други подсладители като изкуствени подсладители , полидекстроза и други захарни заместители, които могат или не могат да добавят към вашите въглехидрати или гликемичен товар. Има някои, които включват естествени захари от плода, но трябва да търсите "без захар", което означава, че не може да се добави друга захар, включително допълнителни плодови концентрати. Тези, които съм виждал, имат 2-5 грама захар на супена лъжица. Това са по-малкото от сладкото и запазват злото. Онези, които се грижат за ниско съдържание на въглехидрати тълпата са по-склонни да имат два грама захар на една супена лъжица. Три марки, които имат 2 грама захар на супена лъжица, са Hero (на снимката), Jok 'n'Al (което е любимото ми) и Steel's.

Има най-малко една марка плодове разпространение знам, които нямат плод в него - на плодов аромат е напълно изкуствен (и, според мен, вкусове като него).

Тази марка е Walden Farms. Той е етикетиран като без калории или въглехидрати.

Долната линия ще бъде без захар, за да получите най-малкото количество въглехидрати, но знайте кога се отказвате от хранителната си стойност за този по-малък брой. Jam може наистина да оживи някои ястия, но да го използва умереност. Не повече от една супена лъжица или достатъчно.