Извършване на по-добър елитен формован пясъчен валяк

Преглед на изпълнението на по-добре елитен формован пенообразен валяк

Тази основна пяна ролка поддържа до години употреба и осигурява отличен миофасциален масаж, който е идеален както за начинаещи, така и за елитни спортисти.

Изпълнявайте по-добре елитен формован пенообразен валяк

По-добре елитните формовани пясъчни валяци са идеални за входящи ролки за пяна, които задържат до по-широка употреба. Той осигурява твърда, твърда повърхност и е най-издръжливия стандартен валяк, който съм опитал.

Той поддържа своята форма дори при често използване от атлети от тежката категория и бих очаквал, че ще продължи много години, без да губи своята форма или твърдост. Валякът PB пяна е перфектен избор, ако искате да имате базов, издръжлив и евтин пенообразен валяк.

PB Elite Формовани пясъчни ролки

Изработена от безклетъчна формована пяна, този валяк ще издържи на компресията, при която най-многобройните пясъчни ролки в крайна сметка се поддават. Той идва в разнообразие от размери, но за цената вероятно сте по-добре с по-голямата.

MSR Цена : $ 7.95 до $ 19.95
Налични размери:
3 'Дълъг, 6 "кръг - Препоръчва се за самостоятелно масажиране и освобождаване на миофазиал
1 'Дълъг, 6 "кръг - Препоръчва се за отделно пускане на пункта
3 'Дълги, 6 "Половин кръг - По-добро за упражнения за баланс и стабилност
1 'Дълъг, 6 "Половин кръг - По-добро за стабилност на глезена и собствена работа

Дълготрайното строителство означава по-дълъг живот

Изпълняващият по-добре елитен формован пенообразен валяк е голяма стъпка над основния бял пясъчен валяк.

Неговата уникална конструкция не съдържа клетки, така че е изключително плътен и може да устои на разрушаването и компресирането с течение на времето. Производителят твърди, че трае три пъти по-дълго от традиционните бели пяна ролки. Това е определено плюс. След години на използване моята основна пяна от бяла клетка се превърна в малко овална, а не кръгла.

Виждам и това в повечето от ролките за пяна от клетки, налични в моя местен здравен клуб.

Можете да избирате от две различни дължини, както и стил на полукръг, така че да имате опции за това как искате да използвате продукта. Формованият пенообразен валяк е чудесна опция за спортисти, които обичат да извършват редовно освобождаване от миозащита и самомасаж, но могат да се използват и за обучение по балансиране и стабилност. Също така е чудесна стойност за физиотерапевтите, при които пациентите извършват рехабилитационни упражнения, специално проектирани да възстановят биомеханичното подравняване, мобилността, стабилността и собствеността след наранявания на глезена. Цената го прави чудесна стойност за валяк.

Самостоятелен масаж с пяна ролка

Използването на пяна ролка на регулярна основа може да помогне за коригиране и подобряване на подравняването и мобилността, като същевременно увеличава якостта на ядрото. Подвижната мека тъкан с твърда пяна ролка може също да подобри гъвкавостта и диапазона на движение около специфични фуги.

Поддържането на подходяща гъвкавост е важна част от тренировката на спортиста. Извършването на редовен самомасаж с пенообразен валяк може да ви помогне да поддържате подходящ обхват на движение и подравняване чрез по-естествено освобождаване на фасцията , тъканта, която заобикаля мускулните фибри.

Чрез прилагане на гладко натискане на търкалящи точки или сраствания по мускулната тъкан, мускулните вретения се отпускат и удължават. Това също помага за намаляване на общото мускулно напрежение, увеличаване на кръвния поток и подобряване на цялостната мускулна функция.

Масаж за задействане на точката с пневматичен валяк

Можете също така да използвате пенообразуващата ролка, за да подпомогнете извършването на масаж на пункта, който спомага за освобождаването на възли или мускулни спазми. За да използвате ролка за пяна за освобождаване на пусково пункт, поставете валяка по начин, който ви позволява да прилагате специфично, постоянно налягане на всякакво мускулно затягане или възли. Вероятно ще имате ролката на земята, а тялото ви е поставено на върха на ролката с целевия мускул директно върху пяната.

Върви напред и назад в областта на възпалените места няколко секунди, докато не откриеш "пункта за задействане" и задръжте за 20-30 секунди или докато не почувствате напрежението или напрежението на мускулите "пуснете". Докато държите това постоянно налягане, продължете да приемате дълги, бавни, постоянни дълбоки вдишвания.

Веднага щом почувствате освобождаването на напрежението, опънете целевия мускул, като продължите с основната техника за самочувствителна пулверизационна ролка. Завийте мускула със стабилен равномерен натиск. Можете също да завършите с хубав, бавен, статичен участък на мускула.