Най-добрият алкохол за диети

Научете как да направите по-добър избор в лентата, за да отслабнете

Ако се опитвате да отслабнете, вероятно вече проследявате съдържанието на хранителни вещества във вашата храна. Но също така обръщате внимание на калориите, които пиете? Понякога напитките, които избирате, могат да направят или да нарушат вашата диета. Това е особено в случая, когато тези напитки съдържат алкохол.

Алкохолът съдържа седем калории на грам. Калориите в алкохолните напитки обикновено са доста високи - независимо дали пиете бира, вино или коктейли.

Освен това пиенето на алкохол може да повлияе на вашата воля. По-малко вероятно е да направите избор за храна, когато сте пияни. Поради тази причина трябва да се научите да пиете по-малко, ако искате да отслабнете. Но ако решите да се отдадете, ето някои съвети, които да ви помогнат да навигирате в бара.

Съвети за хранене на вино

Броят на калориите във виното е сравнително съвместим между червеното вино и бялото вино. Повечето сортове съдържат около 100 калории на порция. Но това не означава, че всяка чаша вино, която пиете, ще е тотален. Пиенето на вино може да бъде трудно, защото обслужващият размер често е трудно да се управлява.

Много стъкла за вино съдържат повече от стандартна сервираща 5-унция. Някои източници дори изброяват по-малък размер на виното като 4 унции - което е много по-малко стъкло. Много барове обслужват вино в големи чаши, които държат до 8 грама или повече . Ако барманът ви е щедър, можете да консумирате над 150 калории в една чаша вино.

Най-добрият ви залог, ако изберете вино, е да попитате за размера на услугата. Попитайте бармана за скромна сервиса и чаша вода отстрани. Или можете да изберете нискокалорично вино. Cense е линия от висококачествени вина, одобрени от Weight Watchers. Всеки 5-унция сервира само 85 калории. И "Бон Афеър" е бутилиран винен шприц, който съдържа 300 калории на бутилка .

Разбира се, това не означава, че трябва да пиете цялата бутилка, но едно стъкло само ще ви върне около 60 калории.

Ако пиете вино у дома, помислете дали да инвестирате в винени чаши, които да ви помогнат да излеете точната сума. Например, Weight Watchers продава стилен набор от безкисловни винени чаши, които дискретно показват една порция. Те изглеждат страхотно и поддържат вашия интелигентен план за пиене на пистата под $ 20.

Избор на бира с по-малко калории

Калориите в бирата са по-лесни за управление, защото бирата често се предлага в стандартни 12-унции кутии или бутилки. Дори наливната бира от бара може да се сервира в стандартни очила. Но съдържанието на калории в бирата може да варира значително.

Като общо правило по-леките бири съдържат по-малко калории. Но има изключения от това правило. Гинес, например, е много тъмна бира и съдържа само 125 калории за сервиране от 12 унции. Този брой калории е значително по-малък от много сравними тъмни бири и дори някои по-светли цветни бири.

Но ако сте на диета, 125 калории са все още много калории. И така, какъв е най-добрият ви вариант? Bud Select 55 съдържа само 55 калории на 12-унция кутия. Вие няма да получите сърдечен вкус на по-тъмна бира, но вие също няма да получите бира корема.

Ако искате различен вариант, Amstel Light е любимец сред многобройните пиене на бира и съдържа само 95 калории на 12-унция бутилка.

Коктейли с по-малко калории

Смесените напитки са най-рискованата възможност за диети поради броя на включените съставки. Повечето твърди течности съдържат около 100 калории на изстрел. Но обикновено това са миксерите, които причиняват проблеми на диетолозите. Калориите в портокалов сок, например, могат да се увеличат. И други сокове, които можете да добавите към напитките като маргарита и дакиририс, са с много висока захар и калории.

Така че са по-добре "слаби" коктейли? Отговорът е труден.

Някои марки рекламират, че имат ниско съдържание на калории, но броят им е нисък, тъй като размерът им е изключително малък. Коктейлите от марката Skinnygirl, например, съдържат 75 калории на порция, но порция е 1,5 унции - около размера на изстреляното стъкло.

Най-добрият коктейл за dieter е може би този, който си направите. Използвайте пресни съставки и измервайте всяко добавяне, за да знаете точно какво има в чашата ви.

Не забравяйте, че размерът на порцията е най-важното, когато сте на диета - особено когато става въпрос за алкохол. Само защото коктейл е с ниско съдържание на калории, не означава, че трябва да пиете повече. Изберете една напитка, която ви харесва, опитайте я, след това преминете към вода или други нискокалорични напитки, за да поддържате диетата си на пистата.